Haberler

Hira İçin Okan Kurt'la Gezmeye Giden Demet Akalın, Buluşmalarını İfşa Eden Hayranına Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Katıldığı programda Okan Kurt'u zaman zaman özlediğini söyleyen Demet Akalın, kızı Hira için eski eşiyle buluştu. Akalın, Kurt ve kendisiyle fotoğraf çekip yayınlayan hayranını da sert bir dille eleştirdi.

Demet Akalın ve Okan Kurt ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Okan Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip haciz işlemi başlatmıştı. Çift, yaşanan olaylardan sonra hafta sonu kızları Hira için ilk kez bir araya geldi. İkilinin buluşması akıllara barıştıklarını getirdi ancak şarkıcı iddiaları kısa sürede yalanladı. Akalın, Kurt ve kendisiyle fotoğraf çekerek sosyal medya hesabından paylaşan hayranını da tepki gösterdi.

"YANIMA GELDİĞİNDE BÖYLE KURNAZLIK YAPACAĞINI HİSSETTİM"

Kızları Hira için eski eşiyle uzun bir süre sonra buluşarak Polonezköy'e giden Akalın, bir hayranıyla da fotoğraf çektirdi. Hayranının fotoğraflarını paylaşması üzere Okan ve Demet barıştı haberleri kısa sürede magazin gündeminde yerini aldı. Akalın, fotoğraflarını paylaşan hayranına mesaj atarak tepki gösterdi. Hayranının "Hesap sormak size mi kaldı?" mesajına sinirlenen Akalın, "Yanıma geldiğinde böyle bir kurnazlık yapacağını hissettim. Tam ben de ünlü olayım tipi var sende! Seninki aile bizim ne? terbiyesizsin! Hesap soranda çok merak etmişsin benim kardeşim." dedi.

Hafta Sonunu Okan Kurt'la Geçiren Demet Akalın, Barışma İddialarına Tepki Gösterdi

"ÖZLEDİM TENİNİN KOKUSUNU ÖZLEDİM"

Bir süre "Okan'a çok sinirliydim" diyen Akalın, 2. Sayfa programında 'Okan Bey'i özlediniz mi?' sorusuna 'Özledim teninin kokusunu özledim… İnsan zaman zaman özlüyor ya, özlenmiyor diye bir şey yok.' cevabını vermişti.

Hafta Sonunu Okan Kurt'la Geçiren Demet Akalın, Barışma İddialarına Tepki Gösterdi

ARALARINDAKİ BUZLAR ERİDİ

Boşandıktan sonra bir araya gelmeyen Demet Akalın ve Okan Kurt, hafta sonu kızları Hira Kurt ile Polonezköy'e gitti. Aralarındaki buzları eriten ikili barış sinyali verdi. Okan Kurt ve Demet Akalın'ın fotoğraflarını görenler 'Demet, Okan'ı affetti' yorumunda bulundu.

Hafta Sonunu Okan Kurt'la Geçiren Demet Akalın, Barışma İddialarına Tepki Gösterdi

"HİRA İÇİN HAFTADA BİR BULUŞUYORUM"

Okan'ı affettiği yönündeki iddialara kısa sürede Instagram hesabından cevap vere Akalın, "Nezaketimden fotoğraf çektiriyorum. Sanki senin üzerine vazife, fotoğraflarımı atak akıllı! Hira için haftada bir görüşüyorum, çok meraklı olmayın ve kendinizi bu kadar zeki zannetmeyin! Ayıptır" dedi

Hafta Sonunu Okan Kurt'la Geçiren Demet Akalın, Barışma İddialarına Tepki Gösterdi

Hafta Sonunu Okan Kurt'la Geçiren Demet Akalın, Barışma İddialarına Tepki Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Polonezköy Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (19)

yasin:

Kusucam artık bu kadını görmekten.

19
2
yanıtYanıtla
KAMYONCU:

MAHKEME SOUÇLANDIKTAN SONRA İFLASLARI AÇIKLANACAK AÇIKLANDIKTAN SONRA BAK BEN SÖYLÜYORUM NE KADAR CİDDEYE ALIRSANIZ ARTIK. BUNLAR YENİDEN BARIŞACAK HİRA BAHANE . ÇÜNKÜ KİMSE İSTEMEZ MAL VE VARLIĞINI KAYBETMEYİ . AMA BUNLAR Bİ KERE HAKKIMIZA GİRDİLER. . .

16
0
yanıtYanıtla
ALP ARSLAN:

TERBİYESİZLİK İNSANLARIN ÖZEL HAYATI, SANA NE ???AHLAK KALMADI Kİ, AHİR ZAMAN SON ANI ARTIK. . . KEŞKE BARIŞSALAR İKİSİNİDE TANIMAM KESİNLİKLE AMA AYRILIK GÜNAH. . .

4
12
yanıtYanıtla
29:

ŞİMDİ BU KADIN İBRAHİM KUTLUAY DEMET İLİŞKİSİNİ ELEŞTİRİP- BENİ DE YARI YOLDA BIRAKIR İBRAHİM , İYİ Kİ OLMAMIŞ DEMEMİŞ MİYDİ ? ŞİMDİ BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA OKAN I SEN YARI YOLDA PARA İÇİN BIRAKMADIN MI SAYIN ÜNSÜZ

11
2
yanıtYanıtla
Angara Bebesi:

Reklamları izlediniz, şimdi yatın uyuyun!

11
0
yanıtYanıtla
kendi işini başkasına bırakma:

HİRA İÇİN İSE HERŞEY ???? MAL KAÇIRMA, , ESKİ EŞİNİN İCRALARINI KALDIR. İCRALIK BABA MODELİ OYNATMA ADAMA. . .

10
0
yanıtYanıtla
kartol:

ya sen de bu tip şeyleri kaldıramıyorsan niye ünlü oldun arkadaş !!! . bizim ünlülerde acayip- bizim hayatımız yok mu ? -biz özel hayat yaşayamayacak mıyız ? bizim millet dedikoduyu nerede atacak sendeee

7
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Danışıklı dövüş olsun da, adamın parası bittikten sonra terk etmiş olmasın. Lakin ikincisi mide bulandırıcı ve insana yakışan bir davranış değildir.

6
0
yanıtYanıtla
..:

Lakin maalesef ikincisi. Kızını bahane ederek adam batıyor diye sattı gitti.

yanıt1
yanıt0
ALİ:

SANATÇILAR TOPLUMA YAŞAMLARI İLE ÖRNEK OLAN BİREYLERDİR. HAYATINDA PARADAN DAHA ÖNEMLİ VİZYON ve MİSYONU OLANLARDAN BİRİSİDE Mehmet AKİF ERSOY Ersoy, 12 Mart 1921''de milli marş olarak kabul edilmesi sebebiyle ödül olarak kendisine verilen 500 lirayı Hilal-i Ahmer (Kızılay) bünyesinde cepheye elbise diken Dar''ül Mesai vakfına bağışlamıştı. SANATÇI CAMİASININ GÜZİDE İNSANLARI. GELİN BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN. . . SİZE VERİLEN BU YETENEKLER NEDEN ve NİÇİN VERİLDİ? HER ŞEY PARA, ŞAN, ŞÖHRET Mİ?

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title