Haberler

Enrique Igleasias İle Düet Yapacağını Duyuran Ece Seçkin Kimdir?

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Bloomberg TV'de sevindirici bir haberi duyurdu. Ece Seçkin'in dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Enrique Igleasias ile düet yapacağı haberi hayranlarını mutlu etti. Peki, dünyaca ünlü bir yıldızla düet yapacak Ece Seçkin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Geçtiğimiz gün Bloomberg TV'de Ece Seçkin yeni yılın sürpriz haberini duyurdu. Enrique Igleasias'ın Türkiye'den bir şarkıcı ile düet yapmak istediği ve bunu kendisine teklif ettiğini söyleyen Seçkin, habere inanamadığını ve çok şaşırdığını dile getirdi. Ardından "İngilizce şarkı söylemek konusunda çok rahatım. Türkçe şarkı söylemek neyse İngilizce şarkı söylemek de benim için o." diyerek sözlerine devam eden güzel şarkıcı, "Sonra şarkıyı yolladılar. Yılbaşı gecesi Enrique Iglesias ile şarkımızı kaydettik ve önümüzdeki günlerde de klibini çekeceğiz. Hareketli ve Latin bir şarkı. Türkçe ve İspanyolca karışık." açıklamasında bulundu. Bu mutlu haberin ardından vatandaşlar tarafından merak edilen Seçkin araştırılmaya başlandı. İşte! Ece Seçkin'in hayatı...

Enrique Igleasias İle Düet Yapacağını Duyuran Ece Seçkin Kimdir?

ECE SEÇKİN KİMDİR?

Ece Seçkin, 12 Eylül 1991 yılında İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı.

Ünlü Şarkıcının Arda Kural Tepkisi Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Ece Seçkin Kimdir?

BALE YAPTI

Müziğe olan tutkusunun yanı sıra Filiz Coşkuner'den bale dersleri alarak, yaklaşık 8 yıl kadar bale ve dans eğitimlerine devam etti. Lise yıllarında kendi kurduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başladı. Okul yıllarında katıldığı çeşitli müzik yarışmalarında dereceler alan Ece Seçkin, 2006 yılında Levent Arslan'dan özel şan dersleri almaya başladı.

HUKUK FAKÜLTESİNİ KAZANDI

2010 yılında, müziğe çok uzak bir tercih yaparak, Bahçeşehir Üniversitesi 'Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Hedefi, müziğin yanı sıra akademik alanda da başarı sağlamaktır. 2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışması müzik hayatında dönüm noktası oldu.

Ünlü Şarkıcının Arda Kural Tepkisi Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Ece Seçkin Kimdir?

İLK ALBÜMÜNÜ OZAN DOĞULU PRODÜLTÖRLÜĞÜNDE ÇIKARDI

2012 Temmuz ayına kadar süren 1.5 yıllık yoğun bir çalışma sonucunda, Ağustos 2012'de Doğulu Production markası ile Ozan Doğulu prodüktörlüğünde ilk albümü Bu Ne Yaa'yı çıkararak müzik dünyasına adım attı. Tüm aranjeleri Ozan Doğulu'ya ait olan albümün çıkış parçası "Bu Ne Yaa" Deniz Erten imzası taşıyor. Türkiye'de ilk defa 50 kişilik castın görev aldığı klibin yönetmenliğini ise Murad Küçük üstlendi. Vokal koçluğunu Cihan Okan'ın yaptığı albümde yer alan "Mahşer" ve "Canın Sağolsun" şarkılarının sözleri yine Doğulu ailesinden Ece Doğulu'ya ait.

Ünlü Şarkıcının Arda Kural Tepkisi Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Ece Seçkin Kimdir?

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN BAYAN SANATÇI ÖDÜLÜNÜ ALAN EN GENÇ İSİM

Ece Seçkin, 2014 yılında "Şok Oldum" ile yeniden müzikseverlerle buluştu. Şarkının söz ve müziği Deniz Erten'e ait. Aranjesi ise Ozan Doğulu imzası taşıyor. Şarkıya Murad Küçük yönetmenliğinde klip çekildi. Video klip için 1 ay öncesinde dans provalarına başlayan Ece Seçkin'e klip çekimleri sırasında 4 dansçı ve 40 kişilik teknik ekip eşlik etti. 2013 yılında 40.sı gerçekleşen Altın Kelebek Ödülünü yapılan oylama sonucunda "En İyi Çıkış Yapan Bayan Sanatçı" dalında alarak müzik sektöründe en genç Altın Kelebek Ödülüne sahip isim oldu.

Ünlü Şarkıcının Arda Kural Tepkisi Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Ece Seçkin Kimdir?

ŞARKISI YOUTUBE'DE 135 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

Son çalışması "Hoşuna mı Gidiyor?" ile Video Paylaşım Sitesi Youtube' da 135 milyondan fazla izlenme ile 2014' ün en çok izlenen videoları arasına girmiştir.

İNGİLİZCE ŞARKILAR DA SESLENDİRİYOR

Ece Seçkin, yeni maxi single çalışması öncesi Mart 2016'da Kolpa grubuyla "Hoş Geldin Ayrılığa" düeti yapmıştır. Ardından Temmuz 2016'da Ozan Doğulu işbirliğiyle dünyaca ünlü şarkıcı Baby Brown'la "Wet" isimli İngilizce bir şarkı seslendirmiştir. Hemen ardından "Zamanım Yok" isimli yeni maxi single çalışmasını çıkartmıştır. İlk klip Murad Küçük yönetmenliğinde "Adeyyo" şarkısına gelmiştir. 18 kamyon beyaz kum ve 16 dev palmiye kullanılarak Kilyos sahillerinde kurulan sette çekilen klipte Seçkin, bir Amazon kadınını canlandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title