Haberler

    Galatasaraylı Feghouli, Kayserispor Maçıyla Ritmini Buldu

    Güncelleme:

    Şampiyonlar Liginde oynanan Schalke maçında devre arasını ısınmayla geçiren ancak oyuna giremeyen Galatasaraylı Feghouli, Kayseri maçında hem profesyonellik örneği hem de yeteneklerini gösterdi.

    Galatasaray'da bu sezonun ya kulübeye çekilen ya da kadroya alınmayan Sofianne Feghouli, Kayserispor karşısında hem neler yapabileceğini gösterdi hem de profesyonellik dersi verdi. Cezayirli oyuncu, orta alanda kendisine verilen şansı çok iyi kullanırken, eksikler yüzünden sıkıntılı bulunan teknik kadronun da elini rahatlattı.

    ISINMASINA RAĞMEN OYUNA ALINMAMIŞTI

    Yaz döneminde Suudilerden gelen teklifi kabul etmeyen Feghouli tamamen gözden düşerken zorunlu olmadıkça kadroya bile alınmıyordu. Yıldız futbolcu, Şampiyonlar Liginde son oynanan Schalke karşılaşmasında, eksiklere rağmen maça dahil olamamıştı. Teknik direktör Fatih Terim, Almanya karşılaşmanın devre arasında Cezayirli futbolcuyu soyunma odasına almamış ve ısınmasını söylemişti. Feghouli devre arasını ısınarak geçirmesine rağmen ikinci yarıda sahaya sürülmemişti.

    KAYSERİSPOR MAÇINDA KENDİNİ BULDU

    Bu maçtan dört gün sonra Kayserispor karşılaşmasında sahaya çıkan ve karşılaşmanın en iyileri arasında gösterilen Feghouli'nin sahaya çıkıp sergilediği performans, "profesyonellik" olarak yorumlandı.

    Ancak Feghouli konusunda teknik heyetin düşüncesi henüz değişmedi. Ceezayirli futbolcunun, Kayseri'deki oyununa rağmen devre arasında satılması gündemdeki yerini koruyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
    500

    Yorumlar (7)

    SİNCE 1903:

    fegulimi cigulimi neyse bu paragöz olmayınca iyi oynuyor. İyi ki ceza almışsın egospor terim. Yoksa yine sen ve şaşı kabadayı birlikte kabadayılık yapardınız. Yenince havalara girdin tabi çabuk unuttun dört yediğin günleri. Bu Fransız takımı kevgire çevirmiştin cinconspor yerine kevgirspor diyorlardı. Cinconsaraylı arkadaşlara üzülüyorum bu paragöz paratorun peşinden gidiyorlar. Milli takımı yedi bitirdi sıra gesede. Gassaray felaketin eşiğinde haberi yok bu conconların.

    3
    21
    yanıtYanıtla
    asass:

    o yüzden adamın olduğu sezonların hiçbirinde şampiyonluğunuz yok acaba? garibim ya :)))

    yanıt6
    yanıt1
    ASLAAANNN KORKTUN MU ?:

    KİM BU GARİBAN FENEVLİ Mİ ACABA. .

    yanıt9
    yanıt1
    CAN DEP:

    Sen önce düstügün duruma bak küme düsmemeye oynuyorsunuz şike musluklari kapaninca gerçek gücünüz ortaya çıktı.. Şimdi o kuş beyinlile GS elestiriyorsun sen bize degil kendin düstügün duruma üzül Şikebahceli..

    yanıt7
    yanıt1
    gazeteci:

    Sofianne Feghouli, sen bali etme daha düne gelesiye itici terim seni kadroyu almıyordu şimdi gaysarayda oynatacak adam bulamadı seni bi mecburiyetten oynatıyor itici terim yoksa sen yedek külübesinde elin kolun baglı şekilde oturuyordun dua edin kayseri spor cok kötü futbol oynadı keremeti kendinizden bilmeyin bu ertugrul saglam kayseri kümeye düşürecek

    3
    10
    yanıtYanıtla
    since 1903:

    hayatlarında hiç yıldız görmeyince bu salatasaraylıara ciguliyi yıldız diye yutturmuş bu paragöz parator. :)))) çok komiksiniz cinconlar

    1
    6
    yanıtYanıtla
    şampiyon kartal:

    bu salatasaraylılar hiç yıldız bilmediği için ciguliyi yıldız diye yutturmuşlar :)))

    0
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title