Haberler

Zonguldak CHP'li Belediye Başkanı, AK Parti'ye Geçti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirtaş, AK Parti'ye geçerek belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirtaş, AK Parti'ye geçerek belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

2014 yılında CHP'den aday olarak Gülüç Belediye Başkanı olan Gökhan Demirtaş, partisinden istifa ederek Ak Parti'ye geçti. Gökhan Demirtaş, Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'na giderek üyelik formunu imzalayıp Gülüç Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu. Gökhan Demirtaş, 2009 yılında Ak Parti'den belediye meclis üyeliği yaptığını söyledi. AK Parti'nin desteğini alarak yoluna devam edeceğini ifade eden Demirtaş, şöyle dedi:

"Bu saatten sonra yolumuza AK Parti'li olarak devam edeceğiz. Gülüç'teki hizmetlerimizi daha da hızlandırmak amacıyla devletimizin imkanlarında faydalanmak istiyoruz. İlçe Başkanımızla, belde başkanımızla ve değerli arkadaşlarımızla beraber yatırım amaçlı daha çok hizmetler yapmak için AK Parti'nin desteğini alarak yola devam etmeyi düşündük. Daha öncede AK Parti'deydik, yine AK Partili olarak bu göreve devam etmek istiyoruz. Vekillerimizle, ilçe başkanımızla, belde başkanımızla görüşüp bu karara vardık. AK Parti camiasına hem de bizim tarafımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum."

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın partilerinde görev almış çalışkan bir kişi olduğunu söyledi. Demirtaş'ın beldesine AK Parti ile daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığını ifade eden Çakır, "Demirtaş'ın partimize katılımının şahsına, ailesine, Gülüç'ümüze, Ereğli'mize, Zonguldak'ımıza ve AK Partimize hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımız daha önce de AK Parti'nin kadroları içerisinde görev almış değerli bir başkanımız. Bugün tekrar yuvamızda görmekten son derece mutluyuz. İlçe teşkilatımızla belde teşkilatlarımıza, belediye başkanımızla el ele vererek Gülüç'e, bölgemize daha çok büyük hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu katılımın hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Ak Parti Gülüç Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title