Haberler

Aşkın Nur Yengi: "Tarihin En Büyük Liderlerinden Birine Sahibiz"

Güncelleme:

Sevilen şarkıcı Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin, önceki gece sahne aldıkları Günay Restoran'da yaptıkları açıklamalarla geceye damga vurdu.

Önceki gece Günay Restoran'da sahne alan şarkıcı ve gelen konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. Zaman zaman dinleyicileriyle sohbet eden ikilinin lider açıklaması geceye damga vurdu.

"MASASINA GİTMEDİĞİM OLURSA HATIRLATSIN"

"Susma" şarkısı ile gecenin açılışını yapan Aşkın Nur Yengi, adeta doksanlar fırtınası estirdi. Ünlü sanatçı, dinleyicilerin arasına karışarak şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Yengi, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen hayranlarını kırmayıp masaları tek tek dolaşarak fotoğraf çektirdi. "Bu gece herkes ile beraber hatıra fotoğrafı çektirmek istiyorum. Unutup masasına gitmediğim olursa hatırlatsın" diyerek müzikseverlerden alkış aldı.

Aşkın Nur Yengi: 'Tarihin En Büyük Liderlerinden Birine Sahibiz'

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VURGUSU

Sahnesinin ortalarına doğru bir dönem vokalistliğini yaptığı Sezen Aksu' nun sevilen parçalarından 'Unut' şarkısını seslendiren Yengi "Sezen Aksu gibi özel bir sanatçının şarkılarını seslendirmeden programımı bitirmek istemedim" diyerek minik serçeye olan sevgisini de dile getirdi. Programının sonunda Mustafa Kemal Atatürk'ü anmayı da unutmayan Aşkın Nur Yengi, "Tarihin görüp görebileceği en büyük liderlerden birine sahibiz. Naçiz vücudu aramızdan ayrılmış olabilir ama fikirleri ve bize emaneti olan Cumhuriyet ilelebet yaşayacak. Yaşatacağız…" ifadelerini kullandı.

Aşkın Nur Yengi: 'Tarihin En Büyük Liderlerinden Birine Sahibiz'

SELAMİ ŞAHİN "FANATİK ATATÜRK'ÇÜYÜM"

Unutulmaz gecenin ikinci bölümünde sahne alan Türk müziğinin efsanelerinden Selami Şahin, dillere dolanan şarkılarıyla Aşkın Nur Yengi'den devraldığı sahnede adeta devleşti. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sekseninci ölüm yıl dönümünü unutmadı.

Aşkın Nur Yengi: 'Tarihin En Büyük Liderlerinden Birine Sahibiz'

"Ben fanatik bir Atatürkçüyüm… Mustafa Kemal Atatürk bizim liderimiz olduğu için çok şanslıyız. O dünyanın tartışmasız en büyük lideridir. Şimdi okuyacağım şarkıyı büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'e armağan etmek istiyorum" ifadelerini kullanan başarılı sanatçı, sözlerinin ardından 'Özledim Teninin Kokusunu Özledim' şarkısını seslendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title