Haberler

Tekirdağ'ın Kurtuluşunun 96'ncı Yıl Dönümü Kutlandı

TEKİRDAĞ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü törenle kutlandı.

TEKİRDAĞ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü törenle kutlandı.

Tekirdağ Valiliği Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Vali Aziz Yıldırım, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ulu Önder Atatürk ile silah arkadaşları, şehitler ve gazileri rahmet ve şükranla andığını belirtti. Başkanı Kadir Albayrak, şöyle dedi:

"Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz yine bir 13 Kasım'da güzel Tekirdağ'ımızın kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümünü kutluyoruz. Cumhuriyet nesilleri olarak özgürlük, bağımsızlık ve demokrasimizi; milletimizin, sizin önderliğinizde gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesine borçluyuz. 'Cumhuriyetimizin en önemli değerimiz' olduğu bilinciyle bizlere emanet ettiğiniz güzel vatanımıza sahip çıkıyoruz ve hiç şüpheniz olmasın ki bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma hedefi ile yürüdüğümüz çağdaşlaşma yolunda ilke ve devrimleriniz en büyük rehberimizdir. Tekirdağ halkı olarak her zaman ve her koşulda güzel vatanımızı koruyacağımıza ve Cumhuriyeti yaşatacağımıza söz veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şahsınız olmak üzere silah arkadaşlarınızı, canlarını vatanımız uğruna feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun."

Kurtuluş töreni etkinlikleri halk oyunları ekibinin gösterileri ile son buldu.

- Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Albayrak Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title