Haberler

Serka'nın 61. Yönetim Kurulu Toplantısı

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA) 61. Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA) 61. Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevi'nde düzenlenen toplantının birinci oturumunda, Vali Elban'ın konuşmasının ardından 2018 yılı mali destek programı ve güdümlü projeler görüşüldü.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın talebi doğrultusunda üniversite rektörleri, ticaret odaları, sanayici ve ilgili kurum müdürlerinin katıldığı "Milli teknoloji, güçlü sanayi hamlesi yolunda sanayimizin geleceği, sorun ve çözüm önerileri" konulu ikinci oturuma geçildi.

Vali Elban, burada yaptığı konuşmada, yönetim kurulu üyeleri ile paydaş kurumları Ağrı'da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Elban, "Bugün bu masanın etrafında olan paydaşlarla beraber sanayimizin sorunlarını, varsa çözüm önerileri ya da sanayinin gelişmesiyle ilgili farklı önerileri burada beraberce değerlendireceğiz. Bu konudaki taleplerimizi, önerilerimizi bir liste halinde belirleyip bakanlığımıza bildireceğiz. Bugünkü toplantımızın amacı esas itibarıyla bu." diye konuştu.

Konuşmanın ardından sunumlar eşliğinde paydaşların talep, sorun ve çözüm önerileri dinlendi.

Toplantıya, Kars Valisi Türker Öksüz, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Iğdır Valisi Enver Ünlü, bağlı illerin belediye başkanları, üniversite rektörleri, genel meclis başkanları, ticaret odası başkanları ile diğer kurul üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title