Haberler

    PFDK'dan 10 Maç Ceza Alan Fatih Terim, Kendi Rekorunu Kırdı

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PFDK'dan aldığı 10 maçlık ceza ile, 2012-2013 sezonunda aldığı 9 maçlık cezayı solladı.

    Fenerbahçe derbisinde hakareti ve açıklamalarından dolayı toplam 7 maçlık bir cezayla karşı karşıya kalan Terim, Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 karşılaşmasının öncesi ve sonrasındaki açıklamalarıyla bir kez daha Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

    Fatih Terim'in konuşmalarını değerlendiren Kurul, "sportmenliğe aykırı açıklama"lar nedeniyle üç maç, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı geldi. Futbol Disiplin Talimatı'na göre sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle teknik adamlara 3 ile 7 maç arasında ceza öngörülüyor.

    GALATASARAY İLK TURDA ELENİRSE TERİM LİG MAÇLARINI KAÇIRACAK

    Kayseri karşısında ilk cezasını çeken Terim, Tahkim Kurulu'nda herhangi bir indirim almadığı takdirde, ligdeki Konya, Beşiktaş, Çaykur Rize, Başakşehir ve Sivas karşılaşmalarında takımını yalnız bırakacak. Bunların dışında fikstüre göre bu süreç içerisinde dört kupa maçı görünüyor. Eğer Cim-Bom, ilk turda elenirse, Terim ligdeki Ankaragücü ve Göztepe maçlarında da görev yapamayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (14)

    GS:

    Fatih Terim aydan bile yönetir sıkıntı yok :) Kaos ortamı sever Galatasaray. .

    12
    4
    yanıtYanıtla
    ADALET:

    TFF ZATEN CEZA KONUSUNDA BİR TEK GALATSARAY A REKOR KIRAR BİRANÖNCE KAYYUM ATANMALI TFF YE BABLARININ ÇİFTLİĞİ OLMUŞ FENER BABBLARI

    6
    8
    yanıtYanıtla
    kara kartal 1903:

    daha ne rekorlar kıracak Terim. Ağlamayın yeter artık susun. İyi hatırlarım 90lı yıllarda ariferdem kendini yere atar hakanşükürsüzde penaltı kullanır maç kazanırdınız. Bu yıllarca devam etti 6 tane şampiyonluğunuz var böyle şaibeli. Neden federasyon sayesinde şampiyon olduğunuz günlerde hiç sesiniz çıkmıyordu. Şimdi kötümü oldu. Kişiliği olmayanlar dolmuş cinconspora. Boşuna ağlamayın bu sene bedava şampiyonluk yok

    12
    1
    yanıtYanıtla
    Kenan:

    Aziz malatyaya giden arabalar Ankaragücü 8.0 say say bitmez himmet praları maçtan önce rakip takım futbolcusuna transfer teklifleri şikeden bahsedecek en son kulüp 6 saraydır KAYBOL

    yanıt1
    yanıt0
    saygı duyun since 1903:

    Bence acilen böylelerinin ülkeden kovulması lazım. Çocuklara gençlere kötü örnek oluyor. Kavgadan kabadayılıktan başka bir şey öğretmiyor. Milli ruhu bitirdi kimse milli takımı sevmiyor kötü örnek bu paragöz parator. Egosuyla herkes nefret ediyor bu adamdan cinconsporlular himmetsporlular hariç. Zaten böyle kişiliksiz, karaktersiz biri Türkiye’de cinconsaraydan başka takım çalıştıramaz. Tencere kapak misali.

    6
    6
    yanıtYanıtla
    1 tost:

    10 hafta takimin basinda olmayan adama dunya kadar maas odemeyin , kovun gitsin bari. . . f. terim olsa da olmasa da gs 3. ncu olacak zaten. .

    5
    5
    yanıtYanıtla
    Himmet Savar:

    ey gese liler üzülmeyin. Çünkü Yusuf Namoğlu amcanız olduğu sürece siz yine o 10 maçtan bedavaya 30 puan alacaksınız. Belhanda o kadar pislik yaptığı halde sevk bile edilmedi.

    6
    4
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    demekki gs şampiyon yapılmış. şimdi üstünü örtmek için uydurma çatışma ortamı hazırlanıyor.

    3
    6
    yanıtYanıtla
    black eagle 1903:

    böyle kavgacı sokak kabadayılarını sporun içinden yok edecen hatta ülkeden def edeceksin. öğrencisi hakanşükür, ariferdem ve diğerlerinin yanına göndereceksin bu paragöz paratoru. böyle egosporlardan Türk futboluna fayda gelmez. milli ruhu bitirdi. artık kimse milli maç izlemiyor. hala bunun arkasından giden beyin özürlülere sesleniyorum. bu adam parator, tazminator. kişilik yok egspor daha ne diyeyim size cinconsporun ve himmetsporun beyin özürlüleri. doğru yolu bulun.

    6
    3
    yanıtYanıtla
    mustafa:

    imparator. varlığın yeter

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title