Haberler

Ahmet Kural'dan Şiddet Gördüğünü Söyleyen Naz Çekem: Kadına Tekme Atarak Merdivenden İtti

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural'ın yıllar önce kendisinin parmağını kırdığı söyleyen Naz Çekem, önceki gün Bebek'teydi. Şiddet gördüğünü söyleyen Sıla'ya destek olan Çekem, Kural'ın başka bir kadının da merdivenlerden ittiğini söyledi.

"AHMET, KIZA TEKME ATARAK MERDİVENDEN İTTİ"

Milliyet'in haberine göre; 'Ahmet Kural'ın alkol problemi olduğu söyleniyor Alkol problemi var mıydı ?' sorusu üzerine konuşan Çekem,"Alkol problemi olup olmadığını bilmiyorum ama benim zamanımda devamlı alkol alan bir adamdı ve alkol aldığı zamanlarda hep öfkeleniyordu. Benim başıma da bir kere geldi böyle bir olay benim ailemi tanımasına rağmen tenezzül edip de bir kere bile özür dilemedi bu adam. Zaten parmağımı kırdığı zaman da kaçtı gitti. Sonra da Karaköy'de bir mekanda kızcağızın birine tekme attı merdivenlerden itti. Bunu yaptığı zamanlar hep alkol aldığı zamanlardı" dedi.

Ahmet Kural'dan şiddet Gördüğü Söyleyen Naz Çekem: Kadına Tekme Atarak Merdivenden İtti

"SILA İÇİN ŞAHİT OLURUM"

Ahmet Kural'ın birlikte oldukları dönemde parmağını kırdığını söyleyen ve Sıla'ya destek mesajı veren Naz Çekem, "Ben de toplum içinde şiddet gördüğüm mekandaki kamera kayıtlarını inceleteceğim. Ben sonuna kadar Sıla'nın arkasındayım. Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olurum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım, eğer bakın iddialı konuşuyorum kadın aldatsa bile şiddet uygulanmaz, yaşamından çıkarırsın yoluna gidersin" dedi.

Ahmet Kural'dan şiddet Gördüğü Söyleyen Naz Çekem: Kadına Tekme Atarak Merdivenden İtti

"İLAHİ ADALET YERİNİ BULDU"

Sıla'nın, Kural'dan şikayetçi olmasıyla içinin rahatladığını vurgulayan Çekem, "Benim açımdan ilahi adalet yerini buldu. İnşallah güzel neticeler alacağız, içimiz rahat edecek. Dava açar mıyım bilmiyorum? Ama 5 yıl içinde geriye dönük oluyormuş, ailem duymasın diye darp raporu almamıştım. Ahmet bana dava açarsa benim de şiddete uğradığım mekandan kamera kayıtlarını almam gerekecek. Her şey orada ortaya çıkacak. Ahmet'in ailesi Sıla'yı eleştireceğine bence oğulları ile ilgilenseler daha iyi ederler" ifadelerini kullandı.

Ahmet Kural'dan şiddet Gördüğü Söyleyen Naz Çekem: Kadına Tekme Atarak Merdivenden İtti

"AHMET'İN ŞİDDETE EĞİLİMİ VAR, BENDEN BİR KERE BİLE ÖZÜR DİLEMEDİ"

Ahmet Kural ile ilgili soru üzerine Naz Çekem, "Alkol sorunu olabileceğini düşünmüştüm, illa da alkol almıştır diyemem. Doktor değilim sonuçta. Bence öfke kontrol problemi var. Benim rastladığım zamanlarda alkol alan bir insandı. O olunca şiddet eğilimi oluyordu. Benim başıma bir kere geldi, bir kere özür de dilemedi" şeklinde konuştu.

Ahmet Kural'dan şiddet Gördüğü Söyleyen Naz Çekem: Kadına Tekme Atarak Merdivenden İtti

Kaynak: Güncel

Ahmet Kural Naz Çekem Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

gülünç bir şuçlama:

düşene tekme atan çok olur herkes gündemde kalmak yolunda sen önce onunla aşk yaşa seni terkedince çamur at evvelce nerede idin

10
6
yanıtYanıtla
ALENA:

AHMET KURAL ALKOL FAZLA KULLANSAYDI BUKADAR PROJE YAPMAZDI KADINLAR SIZ VAR YA ADAMI KANSER EDERSİNŞİZ BENDE KADINIM AMA SİZE PES DİYORUM PES SİZİN ÜZÜNÜZDEN ERKEKLER KADINLARDAN KORKAR OLDU BE YERİNİZİ BİLİN SALAK HAREKETLER YAPMAYİN GÜZEL ŞEYLER YAŞAMAK VARKEN BU TRİPLER NE YA

6
9
yanıtYanıtla
ALENA:

YORUMUM BEGENMEYEN 7 KİŞİ KESİN KADINDIR VE YARALARI VAR NE O YARANIZA TUZ MU BASILDI DOGRULAR YAKIYOR MU SIZI? ERKEKLERE ŞİDDETE HAYIRRRRRRR

yanıt2
yanıt1
jr:

şu kadın cinayetleri haberlerini okudukça, insan vardır bi sebebi demeden edemiyor. kadın (sıla) adamı (amet) aldatmış. bu kabak gibi ortadayken, neymiş efenim sıla ya desteğini açıklamış. pardon ama adam, aferin iyi yapmışsın mı diyecekti. sizler erkek gururunu ne sanıyorsunuz acaba? iğrençlikleriniz yetmiyormuş gibi bir de kılıf uyduruyorsunuz.

4
8
yanıtYanıtla
ALENA:

madem böyle bir şeyler olmuş ve ya yaşanmış neden şimdi gündeme geliyor da baştan anlatmadınız amacınız reklam hep erkeler suçlu kadınlar çok mu düzgün?reklam peşinden koşmayin artık erkeleri rahat bırakın salak salak konuşmanızla taciz etmeyin artık

8
2
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Herkes reklam kokusunu almis nemalanmaya calisiyor. Simdiye kadar neden sesiniz cikmadi?

7
3
yanıtYanıtla
Realist:

Görmeden inanmam arkadaş. Bu ne ya böyle her önüne gelen o vurdu bu kırdı ohooo ne hale geldi. Sıla albüm mü çıkaracak Naz klibinde mi oynayacak kirlettiler her şeyin içine ettiler. Ahmet KURAL''ı tanımam etmem ama görmediğim bir şeye de inandıramaz kimse beni sürü psikolojisine sokamazlar bu kadar insanı. Ah Sıla ah vallahi soğuttun kendinden. Ahmet''İ Sıla''sı Ayşe''si Naz''ı kalmadı bu işin. . .

4
6
yanıtYanıtla
misofirrr:

tamam anladımda kadın aldatsa bile nedir lan aldatmıycaksın önce erkeği hayatından çıkaracaksın sonra naparsan yap

7
2
yanıtYanıtla
ali d.:

bazı insanlar vardır doyumsuzdur bütün ıstediklerini yerine getirsen üstelik canını da versen bunun başka canı yokmu diye aramaya kalkar hele bu günün insanlarını memnun etmek bana çok mümkün görünmüyor hayata lay lay lom diye bakıyorlar yatçaz kalkçaz alışverişe çikacaz tatile gitçez çalışma derdi olmayacak gezçez tozçaz yok böyle dünya ıstedikleri olmayınca isyan çıkarcaz kavga çıkarcaz ondan sonra şiddet görcez

7
2
yanıtYanıtla
Bir Dost:

hımmm ok. Yedik

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title