Haberler

    Ali Koç ile Fikret Orman'dan Önemli Açıklamalar!

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi 2018 "Sporun Geleceği Aydınlık Mı?" panelinde önemli açıklamalarda bulundu.

    Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

    "Büyük kulüplerde şirket sahipliği yok, dolayısıyla sermaye koymak mümkün değil. Biz biraz sermaye koyduk, borçları yapılandırdık ama Mart ayından sonrasını göremiyoruz. Önümüzü göremiyoruz. Belki 5 sene Avrupa'ya gitmemeyi düşünmemiz lazım. Finansal Fair Play'in çok daha ağırını kendimize uygulamamız lazım."

    Soru: "4 teknik direktöre para ödüyorsunuz..."

    Ali Koç: "Hangi 4 teknik direktör? Benim bildiğim 2 teknik direktöre para ödüyoruz."

    "Fikret Bey'den son dönemde olumlu örnek veriyorum hep satışlarla ilgili, biz şimdi yüzümüze gözümüze bulaştırsak ve sonra ayrılsak hiçbir sorumluluğumuz yok. Şirketlerde sorumluluk var ama bu sistemde hiçbir sorumluluk yok."

    "Derbi maçından beri bir kişiyi federasyondan yönetim kurulu üyesi olsun, çalışanı olsun, aramadık. Derbi sonrası konuşmadık, 1 gün bekledik ve hakkımızı savunmak için video görüntüleri ile açıklama yaptık. Biz tutumumuzda saygıda kusur etmemeye çalıştık. Hatası çok olan konuşur ve çok konuşan da çok hata yapar."

    "Derbiden bu yana benzer şekilde her gün, hatta bazı günler iki kez konuşsaydık, o eski düzene hizmet etmiş olurduk. Yumruğu masaya sert vuran başarılı oluyorsa, biz zaten başarılı olamayacağız demektir çünkü bizim başarı anlayışımız bu değil."

    Fikret Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle:

    "2012'de Beşiktaş'a başkan olduğumda cirosu 78 milyon dolar civarındaydı. 330 milyon dolar da borcu vardı. Onu yönetmek ve aynı zamanda skorsal başarılar yakalamak kolay olmuyor. Türk futbolu bütçeleri aşağıya çekip küçülerek ve gelirini artırarak bunu aşabilir."

    "Niçin yaşları büyük futbolcuya gidiyorsunuz? Zaten Avrupa ile 3 yıllık anlaşmamız var, oyuncu satmadan alamıyoruz. Genç oyuncuyu alacak bir finansman yok, öyle bir kaynağınız yoksa oluşmuş bir oyuncuyu alıp maaşını fazla vereceksiniz. Şartlar ve bilanço öyle."

    Soru: "Taraftar 'Paralar nerede?' diyor, belki cevaplamak istersiniz..."

    Fikret Orman: "Onu isterseniz cumartesi günü divanda anlatayım."

    "Ben Beşiktaş Kulübü'nü Dolmabahçe'nin bahçesinden almadım, Çağlayan'da 400 küsür dosyadan aldım. İyi bir finansal yapıda gidiyorsunuz ama maçı kazanamadığınız zaman olay 'Paralar nerede?'ye geliyor."

    "La Liga 86 ülkede yayınlanıyor ve 86 ülkeye yayın hakkı satılmış durumda. Beşiktaş'ın Malmö maçının olduğu gün Almanya'da, Hannover'deydim ve izleyecek bir yer bulamadım. Kahve de, restoran da bulamadım. Türklerin en çok yaşadığı yerlerden birinde bulamadım."

    "Biz altyapıya yatırımlar yapıyoruz, kimsenin altyapı ile ilgilendiği yok ki. Kimi aldın, kimi transfer ettin, Ibrahimovic'i getirecek misin? Avrupa'da yolda görüyorlar, 'Başkanım Ibrahimovic'i alacak mısın?' diyorlar. Ibrahimovic de 38 yaşında, onu da bilmiyor."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Beşiktaş Türkiye Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title