Haberler

Kayserispor Zirvesi' Cuma Günü Yapılacak

'ya özel açıklamalarda bulunan Başkan Bedir, "Seçimli olağanüstü genel kurulumuzu yaptık. Şehrin genel isteği üzerine benim başkanlığımdaki yönetim göreve devam ediyor. Orada aldığımız bir karar gereği iktidarı ile muhalefeti ile milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, oda başkanlarımız hep oradaydı ve ' Kayserispor için neler yapabilirizin çabası içerisindeydiler. Orada aldığımız karar gereği Kayseri'deki tüm etkin kişilerin orta ve uzun vadeli plan yapmak için bir araya gelmesi düşünülmüştü. Bunla ilgili fazla zaman geçmeden yapılması kararını verdik. Cuma günü saat 19.00'da Kıranardı'nda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait tesiste Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde; sayın valimiz, dört partinin milletvekilleri, dört partinin il başkanları, oda başkanları, belediye başkanları ve Kayserispor'dan 5-6 yetkili bir araya gelecek. Hazırlamış olduğumuz raporları, önerileri ve problemleri ve problemlerin çözümlerini değerlendirmiş olacağız. İnşallah çözüme ulaşacağız" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 12'inci haftasında Galatasaray ile karşılaşan ve sahadan 0-3'lık mağlubiyetle ayrılan Kayserispor, milli maçlar nedeniyle lige ara verilmesi nedeniyle 3 gün izin yaptı. İznin bitmesinin ardından milli takım kamplarında olan Kana Biyik, Cristian Sapunaru, Asamoah Gyan ve Rajko Rotman ile sakatlıkları devam eden Oğuzhan Berber, Sakıb Aytaç, Hasan Hüseyin Acar ve izinli olan Artem Kravets, Olaksandr Kucher, Levent Gülen ve Deniz Türüç antrenmana katılmadı. Bilal Başaçıkoğlu salonda çalışırken Chery takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmana katılan futbolcular ısınma ve koşu çalışmasının ardından 5'e 2 pas çalışması son olarak da düz koşu ile antrenmanı tamamladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Erol Bedir'in açıklamaları

-Kayserispor antrenmanından görüntü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title