Haberler

Spor Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Şırnaklı Öğrencilerin Hayalini Gerçekleştirdi

Spor Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Şırnaklı öğrencilerin hayalini gerçekleştirdi

İSTANBUL,(DHA) -

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şırnak'ın Silopi ilçesi Ilıcalar Köyü İlkokulu öğrencilerin sinema hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Sınıf öğretmeni Oğuzcan Şimşekkaya'nın, hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen öğrencileriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımı karşılıksız bırakmayan Bakan Kasapoğlu, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı.

Hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen öğrencileri için okul sınıfında anlamlı bir etkinlik düzenleyen Şimşekkaya, film keyfi yaşayan çocukların mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Sınıftaki etkinliği, Bir sinema gününün daha sonuna geldik. Biz sinemaya gidemiyorsak, sinema bize gelir şeklinde paylaşan Şimşekkaya'nın ve çocukların hayali, Bakan Mehmet Kasapoğlu'nu harekete geçirdi.

Şırnaklı öğrenciler, Bakan Kasapoğlu'nun talimatıyla, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği 'Ver elini kardeşim' projesi kapsamında yaşamları boyunca unutamayacakları etkinliklere katıldı. İlk olarak Silopi Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden öğrenciler, gençlik merkezi üyeleriyle birlikte çeşitli etkinliklere katıldılar, şarkılar söylediler.

SINIFTA SİNEMA ORTAMI YARATMAK ADINA BÜTÜN İNCELİKLERİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞTIM

Sınıf öğretmeni Oğuzcan Şimşekkaya, öğrencilerini mutlu edebilmek için sınıfta bir sinema ortamı oluşturdu. Bunu gerçekleştirirken de bütün incelikleri düşünmeye çalıştı. Şimşekkaya, Çocuklarımızın sinema biletlerine kadar her şeyi hazırladım. Amacım onlara sinema salonundaki ortamı bir nebze de olsa hissettirebilmekti. Bir gece önceden mısır patlattım. Çocuklara getirdim. Evlerine gitmeden önce biletlerini verdim. Daha sonra sınıflarına geldiklerinde bilet kontrolü yaparak onları sınıfa aldım. Sonrasında da diz üstü bilgisayarda film seyrettiler diye konuştu.

SAYIN BAKANIMIZA DUYARLILIĞINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bakan Kasapoğlu'nun kendilerini Ankara'ya davet etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Şimşekkaya, Bizim için müthiş bir iş oldu. Sayın Bakanımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde çok duyarlı insanlarımız var. Bu duyarlılıklarından dolayı da onlara gerçekten çok teşekkür ederim. Bu tarz etkinlikleri görüyorlar. Belli bir amaç olmadan paylaşılan bu etkinlik daha sonra çok büyük kitlelere ulaştı. Bu güzel organizasyonlarından dolayı Bakanlığımıza tekrar çok teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

MİNİK ÖĞRENCİLER YAŞAMLARINDAKİ İLKLERİ ANKARA GEZİSİNDE YAŞADI

Silopi Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından Ankara yolculuğu için Şırnak Şerafettin Elçi Havaalanı'na gelen öğrenciler, ilk defa uçakla seyahat etmenin heyecanını yaşadı. Uçakta da minik öğrencileri bir sürpriz bekliyordu. Uçağın kaptan pilotunun yaptığı, Şırnak Ilıca Köyü öğrencilerinden bir grup ilk defa Ankara'ya gidiyor. Kendilerine öncelikle özel olarak 'hoş geldiniz' diyoruz. Ayrıca bu gezide sinemaya gideceklermiş. Orada da iyi eğlenceler diliyoruz anonsu herkesi şaşırttı.

Uçak yolculuğunda heyecanlı anlar yaşayan öğrenciler, Başkent'teki gezi programları kapsamında Anıtkabir ve Birinci Meclis'i ziyaret ettiler. Minik yürekler, Türkiye'nin en büyük tünel akvaryumunda eğlenceli dakikalar geçirdiler. Hayatlarında ilk defa sinemaya giderek unutamayacakları bir deneyim yaşayan öğrenciler, izledikleri animasyon filmini ilgiyle takip ettiler.

BAKAN KASAPOĞLU ÖĞRENCİLERLE KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'daki gezileri kapsamında hayatları boyunca unutamayacakları deneyimler yaşayan minik öğrencilerle Bakanlık merkez binada bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Şırnaklı öğrenciler Bakan Kasapoğlu ile bol bol sohbet etti. Ankara gezisinin gerçekleşmesini sağlayan Bakan Kasapoğlu'na teşekkür eden öğrenciler, gezi boyunca yaşadıkları anıları heyecanla Bakan Kasapoğlu ile paylaştı. Çocuklarla keyifli dakikalar geçiren Bakan Kasapoğlu ise öğrencilerin Şırnak'taki günlük yaşamlarını ve okuldaki aktivitelerini içeren videoyu izledi. Bakan Kasapoğlu, duygusal anların yaşandığı video gösteriminin ardından öğrencilerden kendisine sık sık mektup yazmalarını istedi.

Şırnaklı öğrenciler ve öğretmen Oğuzcan Şimşekkaya da Ankara ziyaretlerinin gerçekleşmesini sağlayan Bakan Kasapoğlu'na ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kasapoğlu Silopi Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title