Haberler

Duygusu Gülpınar'dan Eski Sevgilisi Ali Ağaoğlu Hakkında Çarpıcı Açıklama: Yaşadığım Hayatı Özlüyorum

Güncelleme:

3 yıl iş insanı Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan ve yeni sevgilisinden de yakın zaman önce ayrılan Duygusu Gülpınar, katıldığı programda Ağaoğlu ile yaşadığı hayatı çok özlediğini itiraf etti.

'nun eski sevgilisi 25 yaşındaki , bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Programda kendisinden 41 yaş büyük sevgilisi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan , yeni sevgilisiyle ayrıldığını ve hediye gelen aracı reddettiğini de açıkladı.

"ONU DEĞİL YAŞADIĞIMIZ GÜNLERİ ÖZLÜYORUM"

Ali Ağaoğlu ile ilişkisi olduğu sıralarda birçok eleştiriye maruz kalan , eski sevgili Ağaoğlu ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. açıklamasında "Onunla yaşadığım günleri özlüyorum. Ali'yi değil ama yaşadığımız günleri özlüyorum" dedi.

Duygusu Gülpınar'dan Çarpıcı Ali Ağaoğlu İtirafı

PARA İÇİN SEVMEDİM

Ali Ağaoğlu ile 3 yıl aynı evde yaşadığını ailesiyle bile bu kadar uzun süre birlikte yaşamadığını da itiraf eden , 'nu para için sevmediğini ve para için özlemediğini de vurguladı.

Duygusu Gülpınar'dan Çarpıcı Ali Ağaoğlu İtirafı

"PARASI OLMAYAN BİRİYLE BENİ KORURSA AŞK YAŞARDIM"

, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Yine beni koruyup kollasaydı, parası olmasaydı yine beraber olurdum. Yaş farkını hiç hissetmedim.de hissettirmedi. Aynı imkanlara sahip B kişisi olsaydı muhtemelen hiç yaşayamazdım. Ama beni korusa kollasa onu hissettirse yaşardım."

Duygusu Gülpınar'dan Çarpıcı Ali Ağaoğlu İtirafı

"BABAMI ASLA AFFETMEYECEĞİM"

, babasına olan kırgınlığı ile ilgilide çarpıcı açıklamalar yaptı. Duygusu Gülpınar açıklamasında "Babamı asla affetmeyeceğim umarım o da beni affetmez" diyerek şaşırttı. çocukluğunu büyükannesiyle geçirdiğini ve annesiyle arasının iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Duygusu Gülpınar'dan Çarpıcı Ali Ağaoğlu İtirafı

"ALİ BEY'E HİÇ BİR ŞEY BORÇLU DEĞİLİM"

Yaşadığı ilişkilerden ders aldığının altını çizen "'e hiç bir şey borçlu değilim. Ama o bana borçlu belki de. Yanında kaldım, ilaçlarını verdim, uykusuz kaldım" diyerek sözlerini noktaladı.

Duygusu Gülpınar'dan Çarpıcı Ali Ağaoğlu İtirafı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Duygu Su Gülpınar Ali Ağaoğlu Gülpınar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (48)

Troy:

Önemli olan para demek istiyor. Onu sevmiyorum ama para onda olduğu için ilişkiye girdim... ve sonra avm lerde bolca para harcadım.

20
0
yanıtYanıtla
Cemile:

Bu adamı kadınlar benim malım dediğinden beri sevmiyorum.

16
2
yanıtYanıtla
REALİST NURETTİN:

etrafındaki kadınlar mal gibiyse adam da dürüst bir tespitte bulunduysa senin sevmemenin bir önemi yok

yanıt3
yanıt0
CEMİL:

mal mal konuşma

yanıt1
yanıt0
SOKRATES:

kadınlar benim malım demeyen bütün erkekleri seviyor musun yani? he ?

yanıt1
yanıt0
YSNOKR:

para verenin düdüğünü çalarım demek istemiş. . . .

16
0
yanıtYanıtla
Leda:

Çünkü para vardı!

14
0
yanıtYanıtla
123:

Havuzlu Villalardan iki odalı kiralık daireye taşınmak koyar tabi. Attan eşeğe bindin.

12
0
yanıtYanıtla
Ali Ağaoğlu:

Beni param için sevdin yalancısın. Yoksa evlat olsam eldivenle sevilecek adamım :)

9
2
yanıtYanıtla
:

Ne güldüm gece gece??

yanıt1
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title