Haberler

    Mircea Lucescu, Milli Takımı Bırakmıyor!

    Güncelleme:

    Ukrayna karşısında golsüz berabere kalan A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Gidecek-kalacak" tartışmalarına kendi ağzıyla cevap verirken, özellikle bu mesajı öğrencilerine iletti.

    Antalya'da önceki akşam oynanan müsabaka sonrasında gençlerden oluşan takımı karşısına alan Lucescu önce karşılaşmayı değerlendirdi. Ukrayna için maçtan önce, "Oynamayı iyi bilen bir ekip... Bunu asla göz ardı etmeyin. Girdiğiniz pozisyonları mutlaka gole çevirin" dediğini hatırlatan Rumen çalıştırıcı, "Rusya ve İsveç maçlarında topla oynama yüzdesi, 60'a 40 bizden yanaydı. Her iki takım da yüzde 40 oynadılar ama gördük ki Ukrayna'da her şey tersi oldu. Yüzde 60 onlar, yüzde 40 biz topla oynadık. Yani diğer oynadığımız takımlar gibi oynamıyorlar" ifadesini kullandı.

    "MART'TA GÖRÜŞÜRÜZ"

    Daha sonra, "Mart'ta görüşürüz" diyerek sözlerine devam eden Lucescu, "Sizlerden isteğim, takımlarınızda ilk 11'de oynamak için elinizden geleni yapın, çok çalışın. Eleştirilere kulaklarınızı tıkayın. Biz iyi yoldayız. Tek eksiğimiz tecrübe... Bunu da oynayarak kazanacağız" yorumunu yaptı.

    6 aydır bu genç ekiple yola çıktıklarını dile getiren Lucescu kamuoyuna da mesaj vererek, "Bu gençlerin desteğe ve zamana ihtiyacı var. Biraz zaman tanıyın, öyle yerden yere vurmayın. Mert Müldür daha 19 yaşında... Gerisini siz düşünün. Yılda 10 maç yapma hakkımız var. Kulüp takımı değiliz. Bunun için bu ekibe, genç jenerasyona herkesin destek vermesi gerekir. Onlara bunu sağlarsanız daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Kişisel olarak ben bu takıma çok güveniyorum" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
    500

    Yorumlar (31)

    kamboçyalı:

    Adam çok güzel gençlerden oluşacak bi takım oluşturmaya çalışıyor. Bence kesinlikle zamana bırakılmalı. . . artık şu yaşlı kafasındakileri de atın takımdan başta da cenk tosun ve muadillerini. . .

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Vatansever:

    Aynen!! Ve altyapiya daha cok önem verlimeli!!

    yanıt2
    yanıt0
    ÇARŞI:

    zorla adamı başımıza getirdiler. . şimdide istafa etsin diye ağzının içine bakıyoruz. şaka gibi. !

    7
    1
    yanıtYanıtla
    Hulk:

    Çoban koyun hikayesi ne yaptıklarınıda bilmiyorlar saçmaladılar şimdi çıkış arıyorlar

    yanıt3
    yanıt0
    BATIRDI FUTBOLUMUZU:

    FEDERASYON ÖNCE KENDİNİ KURTARMAK İÇİN FATİH TERİMİ GETİRDİ, BAKTI ODA BATIRIYOR ACİLEN İSMİ VARYA ADAMIN YALINA BİLE BAKMADAN LUCESCU GETİRDİLER, KISACASI ŞU PLANLAMA YOK FEDERASYONDAKİ YÖNETİCİLER PARASI OLAN ADAMLAR, GENÇ VE İLERİYE DÖNÜK YERLİ BİR HOCA GETİR ARKASINDA DUR 5 SENEDE NELER OLUR NELER, GÜNÜ KURTARMAK İÇİN İSMİ OLAN HOCALARI GETİR İYİ SÖZLEŞME YAP. SONRA KENDİ PARALARI DEĞİL YA DÜNYA TAZMİNAT VER DİYERİNDE YİNE AYNI HATAYI YAP, SEÇİMLER BİLE PARASINI OLANA ADELET YOK

    yanıt0
    yanıt1
    Cin Ali Top at.Atayim amca:

    Istifa edecek birisi varsa TFF Baskani Gazozcu Yildirim D.olmali.

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Futbolsever:

    Demirörenin iş bilmezliği siyasetin herhalta burnunu sokması sonucu futbol bu durumda ders çıkarırmıyız kesinlikle hayır bizim genetiğimizde bu yok biz yanlışı yapıp buna mazeret üretiriz

    8
    0
    yanıtYanıtla
    GAKKOŞ:

    düşüncem şudur: lucescu kalmak taraftarım. nedenine gelince hangi hoca gelirse gelsin kendi düzenini kuruyor. tabi ki bu zaman alıyor ve yenilgiler peş peşe geliyor. bu da boş beleş medya ekmeğine yağ sürülmüş oluyor. yine istifalar v. b gibi temenniler günlerce, haftalarca devam ediyor. zaten ülke olarak sağlıklı bir medya ya sahip değiliz. . . lucescu takımı gençleştirmiş, bu güzel bi defa. biraz çocuklar tecrube kazanırsa, başarı uzak değil inşallah. SAYGILAR

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Vatansever:

    Aynen, malesef Türkiyede insanlar bunu görmüyor. . . . Ayni zamanda Türkiyede daha cok altyapiya önem verilse, hersey daha da güzel olur. . .

    yanıt3
    yanıt0
    HAKLISIN GAKKOŞ KARDEŞİM:

    kadro konusunda katılıyorum ama lucescu çok yaşlı ileriye dönük düşüneceksek kendi ülkemizden gençlere önem veren biri olabilir samet hoca gibi. ben milli takımda fatih terim gibi eskileride görmek istemiyorum futbolumuz hep geriye gitti bunların yüzünden

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title