Haberler

Ahmet Kural-Sıla Kavgasında, Soruşturmanın Seyrini Değiştirecek Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural arasında devam eden "şiddet davası" ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Olaydan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen görüntü, delil dosyasına konuldu. Görüntülerde, şarkıcı Sıla'nın kolunda ve yüzünde morlukların gözükmemesi dikkat çekti.

Şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural arasında devam eden "şiddet davası" ile ilgili yeni görüntüre Kanal D Haber ulaştı. Olaydan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen görüntü, delil dosyasına konuldu. Görüntülerde şarkıcı Sıla'nın kolunda ve yüzünde morlukların gözükmemesi dikkat çekti.

"DAYAK YEDİM" DEMİŞTİ

"Ahmet Kural'dan dayak yedim" dedi, savcıya şikayet etti. Ama iddialara göre darp raporunda önce böyle eğlendi. Dahası o görüntülerde dayağın izi görüntülenemedi. Şarkıcı Sıla, 1 Kasım tarihinde avukatı ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gitti. Ve Ahmet Kural'dan dayak yediğini iddia ederek şikayetçi olarak uzaklaştırma kararı aldırdı. Dahası savcıya o dayağın izi olarak da 6 kare fotoğraf sundu. O fotoğraf karelerinde Sıla'nın kollarında ve yüzünde morluklar vardı. Oyuncu Ahmet Kural ise Sıla'ya şiddet uygulamadığını iddia etti. Sadece 29 Ekim sabahı tartıştıklarını öne sürdü. Savcılık halen soruşturmasını sürdürüyor. Taraflarda ellerindeki delilleri dosyaya koymaya devam ediyor.

Ahmet Kural-Sıla Kavgasında Soruşturmanın Seyrini Değiştirecek Görüntüler Ortaya Çıktı

SORUŞTURMANIN SEYRİ DEĞİŞEBİLİR

Son olarak Ahmet Kural'ın avukatı da soruşturmanın seyrini değiştirebilecek bu görüntüyü dosyaya koydu. İddialara göre de bu görüntüler soruşturmanın seyrini değiştirebilirdi. Çünkü görüntülerde Sıla'nın kollarında ve yüzündeki morluklar görünmüyordu. Yani darp izi yok gibiydi. Ama şarkıcı Sıla iddiasına göre eğlendiği görünen bu görüntülerden bir gün sonra sonra yani 31 Ekim 2018 tarihinde saat 14'te özel bir hastaneden darp raporu almıştı. O rapora göre de şarkıcı Sıla'nın kollarında, yüzünde ve bacaklarından morluklar vardı. Şimdi bu görüntüler soruşturmayı yürüten savcılık tarafından incelenmeye gönderilecek. Ve raporda şu sorunun yanıtı aranacak. Sıla, Ahmet Kural'dan mı dayak yedi? Yoksa bu görüntülerden sonra mı şiddete uğradı? Bu sorunun yanıtı gelecek raporla ortaya çıkacak. Ve o raporla da soruşturmanın seyri belli olacak.

Ahmet Kural-Sıla Kavgasında Soruşturmanın Seyrini Değiştirecek Görüntüler Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (49)

ABİ NABER YA:

eğer bu doğruysa ahmet kurala helal olsun he. kadın şeytan gibi oyun oynamış ama adam gıkını çıkarmadı.

40
3
yanıtYanıtla
sarı:

AHMET KURAL adamdır yalan söylemez o adam kraldır herzaman yanındayız kral ahmet kural 3

29
7
yanıtYanıtla
.....:

Ne adam ama sorma!

yanıt0
yanıt0
Adanalı:

Kadın Hakları Dediler Herifleri Yediler Kadın Show Yapıyor Olan Ahmet''e Oluyor Toplum Olarak Bu Tip Olaylarda Linç Kampanyası Başlatılıyor

32
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

kadındır kişiyi rezil eder kadındır kişiyi vezir eder . . . Allah karaktersiz ve çirkef kadınlardan uzak tutsun . . .

25
4
yanıtYanıtla
Ayna:

Ama bu karşı cins içinde geçerli. Erkeklerde de karaktersiz ve çirkef oluyo. Allah kadınları da karaktersiz ve çirkef erkeklerden uzak tutsun.

yanıt2
yanıt2
Battalgazi:

Bıktık bu leşlerden inşallah ölürlerde kurtuluruz

21
7
yanıtYanıtla
berat:

söylemistim öncedende yalan die kadın milleti kindar adamı mahfeder bizim ulkede bızım ulkede adalet sistemi bayanlarin her sözünü ön planda tutuyor erkegi önemsemiyor. . adalet sistemi denen birşey yok. .

20
4
yanıtYanıtla
Aylin:

Hele turkiyenin gundemine bakin sacma sapan haberler yok sila yok acun yok arda yok merve taşkin daha ne diyeyim yahu Cimere şikayet ettik bunlari yayinlamayin diye her gun sur manşet sacma sapan habeeler

21
1
yanıtYanıtla
Yıldız:

Canım magazin sayfası olduğu için bunlar yayınlanıyor olabilir mi ? Neyi yayınlasınlar iktidarı, doları vs bilmem neyi mi ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title