Haberler

Sıla'dan Sosyal Medya Uyarısı: İtibar Etmeyin!

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaparak, sahte hesaplardan yapılan paylaşımlar konusunda takipçilerini uyardı. Sıla, "Sahte hesaplardan yapılan paylaşımlara itibar etmeyin." dedi.

Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin yürütülen soruşturma devam ederken, ünlü şarkıcıdan sahte hesap uyarısı geldi.

Sıla'dan Sosyal Medya Uyarısı: İtibar Etmeyin!

İTİBAR ETMEYİN!

Müzik şirketi aracılığıyla bir açıklama yapan Sıla, kendisine ait olmayan sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlardan haber yapıldığını belirtti. Sıla açıklamasında "Değerli basın mensuplarının dikkatine; Medya organları bir süredir sanatçımız Sıla Gençoğlu'na ait olmayan sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlardan alıntılar yapılarak, Sıla Gençoğlu'nun cümleleri gibi haberleştirmektedir. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına aşağıda Sıla Gençoğlu'nun tüm resmi sosyal medya hesaplarını belirtir, bu hesaplar dışında paylaşım yapan hiçbir hesaba itibar etmemenizi önemle rica ederiz." ifadelerini kullandı.

Sıla'dan Sosyal Medya Uyarısı: İtibar Etmeyin!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ahmet Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

Sahte hesaplara itibar etme:

Ama hesaplarda morluk resimleri varsa inanalım mı.

31
0
yanıtYanıtla
NİL:

he he. . .

25
1
yanıtYanıtla
mayyoş:

Ahmet Kural ı bitireyim derken kendini bitirdi sefil. Hiç hazzetmezdim zaten, hayran olanlara da şaşıyordum, neyseki herkes gördü gerçek kimliğini

8
3
yanıtYanıtla
saygıdeger:

bukadar yetenekli birine saygı dyulması gerekirken onu begenenlere sasırmana sasırdım. biraz sanata sanatcıya saygı lütfen bu yasanan herkesin yasayabilecegi bir durum kendini bitirecek bir durum degil. adındanda belli mayyoşşun sanırım :)

yanıt2
yanıt3
ali:

ewet itibar etmiyoruz yalanlarına. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8
3
yanıtYanıtla
vah:

çokda umrumuzdaydın ya

8
0
yanıtYanıtla
Zuhal:

Sahte hesap uyarısını boşverin, siz de sahtesiniz nasıl olsa.

8
0
yanıtYanıtla
Leda:

Sıla sen bu kadar basit miydin ya??

2
2
yanıtYanıtla
Sahtesine itibar etmeyin:

Gerçeğine hiç etmeyin, asıl yalanlar onda.

4
0
yanıtYanıtla
hakan:

Haber ve Yayın Kuruluşlarının hiç başka işi yoktu itibarın ile uğraşacaklar olmayan şeyle ne diye uğraşsınlar ki :)Fasüle Hesabı işe kendini nimetten sayıyıor

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title