Haberler

    Kırmızı Kart Gören Futbolcu, VAR Kararıyla Soyunma Odasından Döndü

    Güncelleme:

    Fransa Liginde oynanan Bordeaux - Saint-Etienne maçında hakem, 75. dakikada futbolcuya kırmızı kart gösterdi. VAR uyarısıyla görüntüleri izleyen hakem, kararını iptal ederek oyuncuyu soyunma odasından çağırttı.

    Fransa Ligue 1'in 16. haftasında Bordeaux ile Saint-Etienne takımları arasında oynanan maçta daha önce görülmemiş bir 'VAR' uygulaması yaşandı.

    Karşılaşmanın 75. dakikasında Bordeaux'nun Senegal asıllı Fransız futbolcusu Younousse Sankhare, hakem Clement Turpin'den önce direkt kırmızı kart gördü. Gördüğü kırmızı kartın ardından soyunma odasının yolunu tutan ve içeriye giren Younousse Sankhare, daha sonra ise geri çağrıldı.

    HAKEM KARARINI DEĞİŞTİRİP TEKRAR SAHAYA ÇAĞIRDI

    Maçın hakemi Clement Turpin oyunu başlatmadan önce VAR'a gitti ve kararını değiştirerek Younousse Sankhare'ye gösterdiği kırmızı kartı iptal ederek sarı karta çevirdi.

    Mücadeleyi ise Bordeaux, 90. dakikada attığı golle 3-2 kazandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Saint Etienne Bordeaux Fransa Spor Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    ŞAPKACI:

    GS-KONYA MAÇINDA SERDARIN OLMAYAN PENALTISINDA HAKEME HAREKETTEN ATILAN SERDARIN YÜZÜNDENDİR O PENALTININ İPTAL EDİLMEMESİ. SONRA VAR''A BAKILDI PENALTI OLMADIĞI ANLAŞILDI AMA HAKEM BOŞ YERE SERDARI ATTIM ŞİMDİ İPTAL EDERSEM NE OLACAK DİYE KAFASINDAKİ TİLKİLERDEN DOLAYI DEVAM! DEDİ. . . BAŞIMA İŞ AÇMAYAYIM DİYE. SONRA DA 31, 500 KİŞİNİN KÖTÜ TEZAHÜRATINA MARUZ KALDI. AMA OLSUN EKMEKTEN OLMAKTANSA KÜFÜR PEYNİR EKMEK GELİR BİZİM EYYAMCILARA. . .

    22
    4
    yanıtYanıtla
    cimBomBom ne demek?:

    daha önce haksız aldığınız penaltılara sayın. verilmeyen kırmızı kartlarınıza sayın hatta geçen senenin şampiyonluğuna sayın. göz göre göre hakemler şampiyon yaptı sizi hala gelip ağlıyosunuz.

    yanıt4
    yanıt8
    ŞAPKACI:

    İTİRAZI OLAN ŞİKECİ EZİKLERE CEVABEN; YILLARCA FENER ELLE KOLLA GOL ATTI, KALE İÇİNDEN ELLE TOP ÇIKARDI, RAKİP TAKIMDA OYNAYAN ESKİ ŞİKECİ FUTBOLCULAR KENDİ KALELERİNE BİLEREK GOL ATTI, MİSAL BURSADA MUSA SHOW, GEÇEN PAZAR ÖZGÜR ÇEK. DERBİ MAÇLARDA HAKEMLER GS. Yİ HİÇ BİR ZAMAN 11 E 11 OYNATMADILAR ALİ AYDIN FENER MAÇINDA 7 KİŞİ BIRAKTI GS. Yİ VE EZİK ŞİKECİLER 1-0 ZAR ZOR 7 KİŞİYİ ANCA YENDİ. TARİHİNİZ KARANLIK BAŞKALARINA LAF ETMEYİN. UEFA VE TC MAHKEMELERİNCE TESCİLLİ ŞİKECİ ARKADAŞLAR. . . .

    yanıt5
    yanıt0
    Cahillere karşı:

    Kırmızı kartı neden yediğini bile bilmiyorsun cahil. Kartı hakem topu atığı için yedi. önce kuralları öğren sonra yorum yap.

    yanıt0
    yanıt3
    ŞAPKACI:

    CAHİL EZİK ZATEN KURALLARI BİLMESEM FENERLİ VE ŞİKECİ OLURDUM. ELBET HAKEME TOP ATTI DİYE KIRMIZI GÖRDÜ, DANGALAK ÇOCUK PENALTI YANLIŞ DİYE SİNİRLENİP ATTI TOPU HAKEME. O OLMAYAN PENALTIYA PENALTI VERMESE HAKEM SERDAR TOPU NİYE ATSIN. ETKİYE TEPKİ. . . IQ SU DÜŞÜK EZİKLER BANA YORUM YAZMASIN.

    yanıt2
    yanıt0
    zeynommmm:

    orda tüpcü yok futbol var

    16
    3
    yanıtYanıtla
    Uefa Türk hakemlerin peşinde.:

    Avrupa Türk Hakemleri kıskanıyor. Geçen gün İngiltere Federasyon Başkanı keşke bizimde Fırat Aydınus, Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek gibi hakemlerimiz olsa diye açıklama yapmış.

    8
    8
    yanıtYanıtla
    Kimsesiz:

    Sende bunu yedin.

    yanıt0
    yanıt0
    WANLİİ:

    VAR saçma. 3 G den yayın yapar gibi gol atıyorsun 10 dakkika sonra seviniyorsun veya gol atıyorsun seviniyorsun sevincin boşa gidiyor. saçmalık

    6
    4
    yanıtYanıtla
    dost:

    tüpçü bu işe el atmalı olurmu öyle hem at git cagır varda olsa haddini bilecek

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title