Haberler

    Beşiktaş, Krasnodarlı Charles Kabore'nin Peşine Düştü

    Güncelleme:

    Beşiktaş, Rus ekibi Krasnodar'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Charles Kabore'nin transferi için harekete geçti.

    Beşiktaş'ın, Rus ekibi Krasnodar'da forma giyen Burkina Fasolu orta saha Charles Kabore'nin peşini bırakmadığı iddia edildi.

    35 yaşındaki Atiba'ya iyi bir alternatif arayan siyah-beyazlıların, ön libero pozisyonunda görev yapan Kabore'yi renklerine bağlamak istediği ileri sürüldü.

    30 yaşındaki Kabore'nin sezon sonunda Krasnodar'la sözleşmesi bitecek. Rusya'dan ayrılmaya sıcak bakan deneyimli oyuncu daha önce Kuban ve Marsilya formaları da giymişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Krasnodar Beşiktaş Burkina Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    YORUMCU:

    la dorukhan var ya medel zaten var ne ön liberosu iyice huzurevine döndük zaten hala 30lu yaşlardan bahsediyolar.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    MALİ:

    Umarım gerçek değildir. Vallahi diyorum yeter artık genç alın genç ama aldığını satma değerlendir biraz da bizler rahat olalım diyelim bu adam bizi 5 10 yıl götürür diye.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Gurbetci:

    Ya Arkadaş..bir yandan Beşiktaş Takìmì gençleştirmek istiyor diyorsunuz ( Babel haberi! ) bir yandan 30 yaşìnda Adamì almak istiyorlar!!!???

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title