Haberler

Galatasaray - Porto Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Liginde karşılaşacağı Porto maçının biletleri satışa çıktı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son haftasında Portekiz'in Porto ekibi ile 11 Aralık Salı günü sahasında yapacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak maçın biletlerinin GS Bonus kart ve GS Mobile sahipleri için satışa çıkarıldığı belirtildi.

Karşılaşmanın biletlerinin fiyatları 150 ile bin lira arasında değişiyor.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Portekiz Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

since 1903 saygı duyun:

Porto zayıf Fransız rakibi karşısında zorlanmaz rahat alır maçı. Fransız takımları son yıllarda avrupada başarısı yok. Bu Fransız takımıda geçen yıl ossuruksundsa elenmişti. Bu yılda 14 yıldır çalışmayan kömürlü lokomotif trenini çalıştırdı. Ruslar lokomotif moskovanın cincon galibiyeti sayesinde ülke olarak puanı düşürmekten kurtuldu. Ruslar Fransızlara bu yüzden minnettar :)))

6
3
yanıtYanıtla
unnalaysalreizz:

tineri fazla çekmeyin

yanıt0
yanıt5
EMOX:

TFF İSTİFA

3
2
yanıtYanıtla
black eagle:

türk takımı olsa izlerimde biri portekiz biri fransız takımı. nesini izleyecen sonuç belli porto vurur geçer acımaz :))))

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hic cikmayin nasil olsa dörtane yiyeceksiniz

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title