Haberler

Şarkıcı Aydilge'nin Konserinde Şiddet Protestosu: Ahmet Kural'lara Hayır

Güncelleme:

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kapsamında Sinop'ta sahneye çıkan Aydilge'nin konserinde "Kadına şiddete ve Ahmet Kural'lara hayır" sesleri yükseldi.

Yoğun konser programıyla şehir şehir dolaşan şarkıcı Aydilge, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kapsamında Sinop Kültür Merkezinde anlamlı bir konsere imza attı. Konserin bir bölümünde "Kadına şiddete ve Ahmet Kural'lara Hayır" sesleri yükseldi.

"HER İKİ SANİYEDE BİR KIZ ÇOCUĞU ZORLA EVLENDİRİLİYOR"

Şarkılarında da özellikle kadınların ve genç kızların kendi ayakları üzerinde durmaları konusunu işleyerek duyarlı tutumunu yaptığı müziğe yansıtan Aydilge, konseri esnasında çocuk gelinlere de dikkat çekti. Aydilge, "Dünyada her iki saniye de bir kız çocuğu zorla evlendiriliyor. Dünyada 700 milyonu aşkın çocuk gelin var. Bu konuda Türkiye, Avrupa'da birinci sırada yer alıyor" diyerek 5 Aralık'ın aynı zamanda Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının da yıldönümü olduğunu hatırlattı.

Şarkıcı Aydilge'nin Konserinde Şiddet Protestosu: Ahmet Kural'lara Hayır

"AHMET KURAL'LARA HAYIR"

Bu sözlerinin ardından "Kadına şiddete ve Ahmet Kural'lara hayır" diye bağıran hayranlarını sükunete davet eden Aydilge, şiddet konusunda ne kadar hassas olursak olalım, suçu ispatlanana kadar kimsenin suçlu ilan edilemeyeceğini dile getirdi.

Şarkıcı Aydilge'nin Konserinde Şiddet Protestosu: Ahmet Kural'lara Hayır

"SILA-AHMET HABERLERİNİ DEHŞETLE İZLİYORUM"

Şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Ahmet Kural ile Sıla hakkındaki haberleri dehşetle izliyorum. Daha dehşetle izlediğim bir olayda biz verdiğimiz tepkiler. Başta herkes Sıla'nın yanında oldu, Ahmet Kural da anlayıp dinlemeden linç edildi. Şimdi de Sıla'nın darp raporuyla ilgili bazı söylenceler var ve yine anlayıp dinlenmeden Sıla'nın üzerine gidiyor." açıklamasını yaptı.

Şarkıcı Aydilge'nin Konserinde Şiddet Protestosu: Ahmet Kural'lara Hayır

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Sıla, geçtiğimiz ay oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bahsi geçen şiddet olayında bir çok ünlü Sıla destek olurken, Ahmet Kural'a tepkiler çığ gibi büyüdü.

Şarkıcı Aydilge'nin Konserinde Şiddet Protestosu: Ahmet Kural'lara Hayır

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadın Hakları Günü Ahmet Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (28)

ceto:

ahmet kural adam gibi adamdir . . . sila yalancidir darp edildikten sonraki videosunda darp izine rastlanmiyor . . . .

17
5
yanıtYanıtla
Ova Kentli:

sıla kurbAN olsun Ahmet Kuralın ayağının altına o kim ki. gezi olaylarında bile en başta yürüyen sıla değilmiydi ülkemin bir numaralı düşmanlarındandır sıla mahluku

12
6
yanıtYanıtla
memet:

ahmet kural düğün dernek gişe başarısıyla ne oldum delisi olan kendini bi halt zanneden alkolik şiddet yanlısı sıladan öncede kaç tane kadını darp ettiği zırt pırt sevgili değiştiren ünlü diye haberlerden eksik olmayan artık magazin figürü olan tip

6
11
yanıtYanıtla
BOŞ YAPMA:

Sen kimsin peki klavye delikanlısı mı ?

yanıt10
yanıt2
Oğuz:

Yazık valla ahmet kurala adamı günah keçisi gibi herkes suçluya adamı birden yere çekme çalışıyolar Allah yardımcısı olsun. Olaya birden Ahmet kuralın gözünden bakın Kadına şiddete tabiki karşıyız ama daha suçlu kesinleşmedi

8
2
yanıtYanıtla
Trabzonlu_61:

#AhmetKuraL yanındayız, insanlar konuyu bilmeden senin üzerine geliyor ama Allah yardımcın olsun kardeşim. . .

6
4
yanıtYanıtla
DÜĞÜN DERNEK:

BU SÜREÇTE AHMET KURAL''IN YANINDAYIM SILA YALANCI İFTİRACININ TEKİDİR.

6
4
yanıtYanıtla
TURK KAGAN:

Ahmet Kurallara ahyit diyeceginize yilda avrupda ve abd 800 bindne fazla kadin seks iscisi oluyormus bunlar bilimsel veriler bunlarin onune gecmeye calisin angutlar. Kadinlara ozgurluk adi altinda bin turlu rezil seylere bualstiriyorsunuz. Turk orf ve anenelerini unutturyorusnuz ahlaki bir cokus basladi

8
0
yanıtYanıtla
cesur:

ahmet kural hakkında asılsız iddaalarda bulunanlar azıcık insan olun.

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HERKES KENDİNE BAKSIN ÖNCELİKLE KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE BİRİSİNİ LİNÇ ETME NEDİR YAHU.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title