Haberler

Kuşadası, Travel Turkey İzmir'de Tanıtılıyor

Kuşadası, Türkiye'nin en önemli turizm buluşmalarından olan Travel Turkey İzmir'de yerini aldı. Kuşadası Belediyesi'nin öncülüğünde KODER ve TÜRSAB'ın desteğiyle Travel Turkey İzmir'de açılan Kuşadası standı fuarın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı.

Bu yıl 12'incisi düzenlenen Turizm Fuar ve Kongresi Travel Turkey, Gaziemir'de yer alan Fuar İzmir'de başladı. Kuşadası, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türk turizm sektörünün en önemli organizasyonlarından birisi olarak kabul edilen ve bu yıl 50 binin üzerinde turizm profesyonelinin ziyaret etmesi beklenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne turizmcilerle birlikte katıldı. Kuşadası Belediyesi'nin öncülüğünde, KODER ve TÜRSAB'ın desteğiyle B Holünde açılan A 306 No'lu stantta, hazırlanan görsel ve bilgilendirici materyallerle Kuşadası'nın doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapılıyor. Türkiye'nin ve dünyanın farklı bölgelerine ait turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtmayı hedefleyen fuarda yer alan Kuşadası standı yoğun ilgi görüyor.

Fuarın ilk gününde Kuşadası standında Kuşadası Belediye Başkan Vekili Hakan Turhan, Belediye Meclis Üyeleri Tufan Asrav, Canan İnanç, Fevziye Tekeroğlu, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, Kuşadası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KUŞAKK) Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Atınç, KUŞAKK Kurucu Üyesi Ayşe Şerifoğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın eşi Nil Kayalı yer alırken standı kardeş şehir Samos heyeti ve çok sayıda turizmci ziyaret etti. Kuşadası standında düzenlenen keman dinletisi ziyaretçilerin beğenisini aldı. Kuşadası standında yer alan ve KUŞAKK üyesi kadınlar tarafından üretilen kuş motifli ürünler büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılandı. Travel Turkey İzmir 8 Aralık'a kadar Fuar İzmir'de devam edecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kuşadası İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title