Haberler

    Mali Anlamda Büyük Sıkıntı Çeken Galatasaray, Acilen 24 Milyon Euro Arıyor!

    Güncelleme:

    Mali anlamda büyük sıkıntıda olan Galatasaray, transfer taksitleri, personel giderleri ve diğer borçların ödenmesi için nakit para peşinde. Sarı-kırmızılılar, kesinleşmiş borçlar ve Ocak ayı başındaki ödemeler nedeniyle kısa vadede 24 milyon euro arıyor.

    Galatasaray yönetimi, futboldaki mücadelenin dışında saha dışı etkenler için de ter döküyor. Sarı-kırmızılılar, yaklaşık bir ay içerisinde 24 milyon euro (Yaklaşık 145.5 milyon lira) bulabilmek için yoğun bir taze para arayışına girişti.

    YÖNETİM, VERİLEN SÖZLERİ TUTMAK İÇİN ÇABALIYOR

    2018'in son günleri ve 2019'un ilk günleri mali yönden sıkıntı yaşayacak olan sarı-kırmızılılar tedbir alabilmek için yoğun bir çaba içerisinde görünüyor. Bir tarafta futbolcuların kesinleşmiş borçlarını 31 Aralık'a kadar ödeyecek olan Galatasaray yönetimi, diğer taraftan da transfer taksitleri, personel giderleri ve diğer borçlar için ciddi bir kaynak yaratmak zorunda. Finansal fair-play kriterlerine takılmamak ve UEFA karşısında boyun bükmemek için son derece hassas davranan sarı-kırmızılılar, bundan önce verdiği sözleri tutmak için çabalıyor. Bu da Galatasaray'ın kararlığının ortaya çıkmasına neden olacak.

    ABDÜRRAHİM ALBAYRAK DIŞINDA KİMSE ELİNİ CEBİNE ATMIYOR

    Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim, paranın nasıl bulunacağına dair harıl harıl çalışırken, bankalarla kredi görüşmelerinin sürdüğü belirtildi. Kısa vadede 24 milyon euro bulması gereken sarı-kırmızılılar, sermaye artışı ve futbolcu satışından gelen kaynakları tüketmişti. Başkan Mustafa Cengiz'in, Abdurrahim Albayrak dışında kimsenin elini cebine atmamasından dolayı rahatsız olduğunu yakın çevresine aktardığı öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
    500

    Yorumlar (15)

    Adınızı Yazın:

    iyi olmuş beter olsunlar

    5
    6
    yanıtYanıtla
    RİZE SPORLU:

    Para bulunur , para kolay . . . İmPARAtor ne oldu ? Elinde kaliteli topçu kalmayınca FısPARAtor oldun . . . Aynı Real Madrit gibi . Ronaldo gitti Real bitti . . . Bu CİNCON''UN hali ne olacak çocuklar . . . . Aklıma geldi . Parayı İmPARAtor versin , ne var , nasılsa para gani . . .

    6
    4
    yanıtYanıtla
    BURHAN BEY:

    AZİZ GİTTİ FENER BİTTİ YAZIK YA ACIDIM RESMEN DALGA GEÇMİŞLER MAKARA YAPMIŞLAR BU KADARDA EZİLMEZKİ FENEREDE GELEN VURUYOR GİDEN VURUYOR NEYSE GENEDE İNŞALLAH LİGDE KALIRLAR ZOR GİBİ AMA

    4
    6
    yanıtYanıtla
    Fazla para verirseniz...:

    Fatih terime fazla para verirseniz olacağı budur ayrıca yabani oyunculara da..

    6
    3
    yanıtYanıtla
    sahin gun:

    ne turkiyenin nede gs ekonomisi asla duzelmez devamli sente muhtaclar, hesapsiz transferler yatlar jetler saraylar parami dayanir

    6
    1
    yanıtYanıtla
    ZaZaKi:

    YABANCI SEVDASI BABANIZIN MALI GİBİ HARCAMALARINIZ GS YI BİTİRDİ ARTIKIN VERİRSİNİZ ANAHTARI KEBAPCIYA O YÖNETSİN GS YI NEDE OLSA GS IN BU HALE GELMESİNDE EN ÇOK ONUN PAYI VAR NEDE OLSA SATACAK BİŞE KALMADI KEBAPCI BULUR BULUŞTURUR SATAR BİŞEYLER YAZIKKKKKKKKK

    3
    2
    yanıtYanıtla
    ARİF CAN:

    elindeki işe yaramzlar satılsın onlardan para kazınılır yerine ligde genç oyuncular kiralansın

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Kazim:

    Yabancı sevdası gs gi bu hale getirdi

    3
    1
    yanıtYanıtla
    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Beter olun PARAtonerler sizi

    1
    3
    yanıtYanıtla
    arif gök:

    galatasaayı yönetenler paranız yoksa hemen takımı bıakıp özel işlerinize dönün

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title