Haberler

650 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyasının Bulunduğu Kasayı El Arabası ile Çaldılar.

650 bin TL değerinde ziynet eşyasının bulunduğu kasayı el arabası ile çaldılar.

650 bin TL değerinde ziynet eşyasının bulunduğu kasayı el arabası ile çaldılar...Hırsızlık anları kamerada

Şahıslar Kırıkkale'de düzenlenen operasyonla yakalandı

Hırsızlık şüphelisi elinden tuttuğu çocuğu, kucağında bebeği ile adliyeye sevk edildi

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde girdikleri evde içinde yaklaşık 650 bin TL değerinde ziynet eşyası ve tapuların bulunduğu kasayı el arabasına yükleyerek çalan kadınlar, Kırıkkale'de düzenlenen operasyonla yakalandı. El arabası ile kasayı götürmeleri güvenlik kameralarına yansırken, gözaltına alınan şüphelilerden birisi elinden tuttuğu çocuğu, kucağında bebeği ile adliyeye sevk edildi.

Olay, dün Kocaeli'nin Gebze ilçesi Beylikbağı Mimar Sinan Mahallesi 46. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Fatih T. İsimli bir vatandaşa ait eve giren 2 kadın, evde içinde yaklaşık 650 bin TL değerinde 2 kilo 800 gram altın, 13 adet altın bilezik, 5 adet yüzük, 1 adet pırlanta yüzük, altın set, 100 gram kelepçe, 12 adet çeyrek altın, 1 adet cumhuriyet altın, 1 adet Oltu taşı tespih ve tapu senetlerinin olduğu kasayı çaldı. Kasayı evden dışarı çıkartan şahıslar daha sonra kasayı yükledikleri el arabasıyla olay yerinden uzaklaştılar. Evin soyulduğunu anlayan Fatih T. ve yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Hırsızlık şüphelisi elinden tuttuğu çocuğu, kucağında bebeği ile adliyeye sevk edildi

Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda olayı gerçekleştiren şahısların Y.A. ve S.Ö. olduğu tespit edildi. Kırıkkale'de oldukları tespit edilen Y.A. ve S.Ö., düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan Y.A. ve S.Ö., Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, şahıslar tarafından çalınan altınların bulunması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.A. ve S.Ö., Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Sevk edilen şahıslardan birisi elinden tuttuğu çocuğu ve kucağındaki bebeği ile polis aracına bindirildi.

Şahısların el arabası ile kasayı taşıması güvenlik kamerasında

Öte yandan şahısların çaldıkları şahısların çaldıkları kasayı el arabası ile taşıması güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde kadınların yürüyerek gittikleri evden el arabası içeresinde koydukları kasa ile çıktıkları ve kasayı el arabası ile taşımaları görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title