Haberler

Galatasaray, Trabzonspor'da Kadro Dışı Bırakılan Onur Kıvrak'ı Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Ocak ayında takıma takviye yapmak isteyen Galatasaray, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak'ı kadrosuna katmak istiyor.

Sezon başında Muslera'nın arkasına iyi bir kaleci transfer edilmesini isteyen Fatih Terim, Serkan Kırıntılı ve Çağlar Akbaba'nın ismini vermişti ancak yönetim bu 2 oyuncuyu da takıma kazandıramamıştı.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve alacaklarını alamadığı için TFF'ye başvuran Onur Kıvrak ile önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturulacak.

(Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Onur Kıvrak Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Kim tutar bizi:

Muslera bu sene kapıyı bir türlü kapatamadı üstelik her gelen topa bam güm vuruyor Onur daha iyi oyun kurduruyor faydalı bir transfer olur .

4
5
yanıtYanıtla
MUSLARA:

Türkiyenin en iyi yan top alan kalecisi muslera, onurun hiç yan topu yok, sanırım sen hiç futboldan anlamıyorsun, karşıladığı bütün toplar karşı takımın önüne düşüyor,

yanıt0
yanıt0
Suursuz Pokemon:

Su Cinconlar Trabzonsporun artiklarini ne cok seviyor. Birinin takimla arasi bozulmasin, ayagi burkulmasin, birileriyle arasi bozulmasin hemen akbaba gibi oradalar.

5
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BAŞIMIZDAKİ SORUNLU ADAMLAR YETMEDİ YA BİRDE TRANSFER YAPALIM. TAM BELA BİR ADAM. BURAKLA ONUR KADRO DIŞI KALDIKTAN SONRAKİ TS. NİN DİKKAT ÇEKİCİ PERFORMANS ÇIKIŞI DİKKATE DEĞER ORANDADIR.

6
0
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

bakalım kımın elınde patlıcak onur kıvrak. kasımpasanın gol kralı da 3 buyukler alıcak ama ıs yapmıcak klasık turk futbolu. kısır dongu.

3
3
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

MALATYAYA MAÇ SATTIN DİYEN TRABZONA KALP KRİZİ YARAT MALATYAYA GEL ONUR BABA

2
3
yanıtYanıtla
MS1966:

MALATYAYA MAÇ SATTIN DİYEN TRABZONSPORA KALP KRİZİ YARAT MALATYASPORA GEL ONUR BABAAAA

3
2
yanıtYanıtla
Allah Yazdiysa Bozsun:

Onur u galatasaraya almak isteyen Adam onur dan kaclira aldiki…

4
0
yanıtYanıtla
Deniz:

GS yakışanı alın. . .

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

galatasaray onur yeni trsanfer haber olabilir gelecek olur

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title