Haberler

Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Güncelleme:

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yapmış olduğu Fox TV'de izleyicisiyle buluşan Zuhal Topal'la Sofrada programında bu haftanın kazananı belli oldu.

Gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri olan " Zuhal Topal'la Sofrada" programında dün final günüydü. Gelin ve kaynanalarının kıyasıya mücadele ederek yarıştığı programda 10 bin TL'lik ödülü kazanan Aynur hanım ve gelini Tuğçe hanım oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Birincisi Kim Oldu?

FİNALDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofra'da programı bu hafta duygusal sahnelere ev sahipliği yaptı. Haftanın dördüncü günü yarışan İlknur hanım ve gelini Dilber hanıma Zuhal Topal'den bir jest geldi. 22 yıllık evli olan İlknur hanım, gelinlik giyemediğini söylemişti. Bunun üzerine Topal İlknur hanıma bir gelinlik hediye etti. İlknur hanım, "Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Ben sizi çok seviyordum. Benim en büyük isteğime de siz karşılık verdiniz. Allah razı olsun" diyerek duygularını izleyenlerle paylaştı.

BİR SÜRPRİZ DE EŞİNDEN GELDİ

İlknur hanımın eşi Yusuf bey de damatlığını giyerek sürpriz yapınca İlknur hanım göz yaşlarına hakim olamadı. Çift program sonunda hayallerine kavuşmuş oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Birincisi Kim Oldu?

BU HAFTANIN PUANLAMASI

Haftanın ilk gününde Fatma hanım ve gelini Serpil hanım yarıştı. 21 puan alarak haftanın ikincisi oldular. Haftanın ikinci gününde ise Ayten hanım ve gelini Nurten hanım yarıştı. İkili, toplamda 13 puan alarak haftayı son sırada bitirdi. Haftanın üçüncü gününde Meryem hanım ve gelini Sude hanım yarıştı. Sude hanım, 16 puanla haftanın dördüncüsü oldu. Haftanın dördüncü gününde, İlknur Hanım ve gelini Dilber hanım 17 puan alarak haftanın üçüncüsü oldular. Final günü yarışan Aynur hanım ve Tuğçe hanım, 23 puanla birinciliği göğüslemiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zuhal Topal Kadın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title