Haberler

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

Güncelleme:

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Osman ve arkadaşı Gülbin'in arabadaki cinsel ilişki sahnesi izleyicilerden tepki topladı.

İstanbullu Gelin dizisinin 66'ıncı bölümü dün akşam Star TV'de izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünde Osman ve arkadaşı Gülbin'in arabadaki cinsel ilişki sahnesi izleyicilerden tepki topladı.

ARABADAKİ CİNSEL İLİŞKİ SAHNESİ TEPKİ TOPLADI

İstanbullu Gelin'in 14 Aralık Cuma yayınlanan 66. son bölümüne, Osman ve yanındaki kadın arkadaşının arabadaki çay dökme sahnesi damga vurdu. İkilinin arabadaki duygusal sahnesinde Gülbin'in Osman'ın üzerine çay dökmesi ve temizlemeye çalıştığı anlar cinsel ilişki sahnelerini andırdı. İkilinin bu sahnesi de seyircilerin tepkisini topladı.

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

"İYİCE SAÇMALADILAR"

Dizideki araba sahnesi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Dizideki sahne için "Yok böyle berbat bir sahne" ve "Bitirin artık iyice saçmaladılar" gibi yorumlar yapıldı.

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

İstanbullu Gelin'de Arabadaki Cinsel İlişki Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Topladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (88)

Yakamoz:

Herkes ne kadar abartmayı seviyor ülkede okadar kötü şeyler varken cinsel istismarlar varken herkes başını kuma gömer ama bu tür sahneleri okadar büyütürlerki herkes namus bekçisi kesilir böyle zihinlerin resetlenmesi gerekiyor

16
16
yanıtYanıtla
Muhteremmmm:

Sizin gibi düşünen zihniyetlerin sayesinde ne namus kaldı ne de aile kavramı.Siz böyle düşündüğünüz sürece hiç kalmayacak Tebrikler.

yanıt10
yanıt2
Saniye yesilyurt:

Reytingi olan bir filme cinsel içerikli sahne çok çirkin ülkemiz cinsel tacizlerden zaten mutsuz halka iyi örnek olunbaşka bir konumu bulamadiniz çok ayıp artık dizinizi izlemek istemiyorum

yanıt7
yanıt0
Alper selvi:

Olumsuz yorum yapanlar ellerine böyle bir firsat gecse emin ol denemekten kacinmazlar hatta bir cogu yapmistr ama klvye dinine gelince herkes musluman

yanıt3
yanıt1
By R:

Fenomenmiş (!) Kime göre, neye göre fenomen? Bu ahlâksızlığa, rezil dizi programlarına biri dur demeli artık. Sapik zihninizde geçen her pisliği ortaya dökmek zorunda değilsiniz.

24
5
yanıtYanıtla
Damla oral:

Kesinlikle aynen öyle

yanıt8
yanıt5
Mahir Dağdelen:

Çok gereksiz ve aptalca, komik bile değil, ne gerek vardı bu sahneye...

23
4
yanıtYanıtla
Emel:

Ne kadar abartmışsınız ya geri kafalı cahil insanlar peh yani ne var bunda

8
13
yanıtYanıtla
evet:

bencede normal siradan bir sahne , anca yobazlar işte abartmış :(

yanıt5
yanıt6
adınızı yazın:

miden kaldırıyorsa mesele yok. tavsiyem çocuk varsa izletme. sakıncalı yani

yanıt3
yanıt4
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title