Haberler

Karısıyla İlişkiye Girerken Başka Bir Kadının Adını Sayıklayan Adamın Savunması "Bu Kadarına da Pes" Dedirtti

Güncelleme:

Beyaz TV'deki "Hayatta Her Şey Var" programına bağlanan bir kadın, eşinin kendisiyle birlikte olurken başka bir kadını sayıkladığını ve ardından akıl almaz bir şekilde kendini savunduğunu söyledi.

Beyaz TV'de ekrana gelen; Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı "Hayatta Her Şey Var" programında bir kadının itirafı ekran başındakileri ve stüdyodakileri dumura uğrattı. Telefonla canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir seyirci, eşinin kendisini bir kadınla aldattığını ve gece uyurken onu sayıkladığını söyledi. Fakat kocasının yakalanınca kendini savunma şekli "Bu kadarına da pes" dedirtti. 21 yıllık evli olduğunu söyleyen kadın şunları dile getirdi;

"ORADAKİ ATIN İSMİ NAZ"

"Eşim gece uyurken "Naz beni niye aramıyorsun?" diye sayıklıyordu. Bunu duyduğumda, "Ben at yarışı oynuyorum. Oradaki atın ismi Naz" diye kendini savundu. Birkaç gün aradan geçtikten sonra gece birlikte olduk ve eşim uyurken yine "Özledim seni Naz" diye sayıkladı.

Karısıyla İlişkiye Girerken Başka Bir Kadının Adını Sayıklayan Adamın Savunması 'Bu Kadarına da Pes' Dedirtti.

"EVİ TERK ETTİM"

Ben de eşime "Yalan söylüyorsun. Ben olayın fakındayım. Senin derdin ne?" diye çıkıştım ve evi terk ettim. Sonra beni yolda buldu. Bir yere gittik ve konuştuk. Orada her şeyi itiraf etti.

Karısıyla İlişkiye Girerken Başka Bir Kadının Adını Sayıklayan Adamın Savunması 'Bu Kadarına da Pes' Dedirtti.

"BANA YALVARDI, ÖZÜR DİLEDİ"

Arkadaş grubuyla bara gittiğini ve orada birisiyle tanıştığını söyledi. Yaklaşık bir aylık bir dönemde böyle bir olay yaşamış. Sonrasında bana yalvardı, özür diledi. Ama hala sayıklıyor. Üç gün önce de uyurken bana yine "Naz" dedi ve beni öpmeye başladı.

"BEYNİMİ SARDI, AŞIK OLDUM"

Ben çılgına döndüm. Eşim bu sefer de "Platonik aşık oldum galiba. Beynimi sardı" diyerek kendisini savundu.

Bu itirafları duyunca küplere binen Selim Karacehennem ise kadına, "Sen eşinden 2-3 ay ayrı kal. O da kendini toparlasın. Mikrop kaparsın" tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (39)

sasa:

allah belanı versin rütük bune rezalet ???? bu aşşalıkları tvye cıkmalarına nasıl izin veriyorsunuz ???

30
1
yanıtYanıtla
GERCEGI GÖRMEK:

DIKKAT EDIN BU ABUK SABUK KURGU VE YALAN ÜZERINE KURULMUS PROGRAMA SADECE TELEFONLA TAHMINIM KAMERA ARKASINDAN BIRILERI KATILIYOR KONU HEP AYNI CINSELLIK VE SAPIKLIK BUNLARIN AMACLARI VE ALDIKLARI GÖREV MILLETIN MANEVIYATINI BOZMAK AHLAK VE KÜLTÜRÜMÜZÜN ALTINI OYMAK RTÜK DENEN BIR KURUM VAR GÖREVI SADECE SIYASI VE MUHALIFLERI TAKIP ETMEK AHLAKSIZLIK SAHTEKARLIK UYDURMA VE YALAN PROGRAMLAR RTÜK´ÜN ILGI ALANLARINA GIRMIYOR

23
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

öğrendik tamam. bilmiyorduk. bunları defalarca yazık. hep aynı masal.

yanıt2
yanıt0
ayla:

cinsel ilişki olmasa olmaz ihtiyac

12
12
yanıtYanıtla
Yusuf:

Gerek fiziksel açıdan gerek mental açıdan cok haklisiniz

yanıt0
yanıt1
adınızı yazınkı:

kıskandın

yanıt0
yanıt0
ipek:

bu kadının bu programından dolayı kocası AKP den ihraç edilmeli

17
1
yanıtYanıtla
ayla:

sayıklasın ne var

5
13
yanıtYanıtla
seval:

bu bir fantezimi

yanıt3
yanıt1
istanbullu:

rahmetlik kemal sunalın filiminden alıntı yapmış beyaz tv milletin bilinç altında aldatma varki bu kanal daki bu purağramı seyrediyor

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title