Haberler

Galatasaray, Medipol Başakşehir ile 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında lider Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadında oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Medipol Başakşehir'in golünü İrfan Can Kahveci kaydederken, Galatasaray'ın golü penaltıdan Eren Derdiyok'tan geldi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu sonuçla puanını 34'e çıkaran Medipol Başakşehir liderliğini sürdürdü. Galatasaray ise puanını 25'e çıkardı. Sarı-kırmızılılar önümüzdeki hafta TT Stadında Sivasspor'u konuk edecek. Medipol Başakşehir ise Alanyaspor'a konuk olacak. Öte yandan Galatasaray maçında sarı kart gören Emre Belözoğlu ve Eparueanu, Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Galatasaray, Medipol Başakşehir ile 1-1 Berabere Kaldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (32)

dirilişşşşşşş:

cimbom dirilişşş

16
86
yanıtYanıtla
by tahmin:

4-1 skor gs aciz kalıcak maalesef. . .

72
12
yanıtYanıtla
GERÇEKLER ACIDIR:

Bir Fenerbahçeli olarak Başakşehire başarılar diliyorum.

35
14
yanıtYanıtla
TRENCİ RÜSTEM:

DÜÜÜÜT. ÇUFÇUF. ÇUFÇUF. ÇUFÇUF. STOP BEKLEME YAPMA STOP KAYBOL STOP.

yanıt5
yanıt4
Gercek:

Zavallı 17. sıradaki ezik

yanıt2
yanıt3
GERÇEKLER ACIDIR:

Trenci Rüstem ve Gerçek lakaplı şahsiyetler zorunuza gitmesin adamlar futbol oynuyor sizde anca laf abazanlığı peşindesiniz. Laf söyleyenler kendi kişiliklerini yansıtanlardır. Gerçek acıdır ve acıtır:))

yanıt1
yanıt0
Fenerbahcemmmm:

Sampiyon Istanbul basaksehirspor tum fenerbahceli taraftarlari bu guzel goze hos futbol oynayan takimi desteklemek icin en az Lige 15 puan fark atarak sampiyon olacak basaksehir

34
11
yanıtYanıtla
Hulusi:

Niye Senin takımın yok mu?

yanıt3
yanıt21
Fenerbahcemmmmmm:

Super ligte fenerbahceden sonra en yakin oynadigi futboldan keyif aldigim Istanbul basaksehirspor diyerleri Hava civa bilmem anlatabildimmi fenerbahce ezikleri tumunuz fenerbahcem karsisinda eziksiniz ezik anladinmi HULUSIIIIIIIIIIII

yanıt3
yanıt5
mahmut duran:

ZAVALLI FENERBOHÇACILAR

14
27
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title