Haberler

Medipol Başakşehir - Galatasaray Maçından Notlar

Medipol Başakşehir'de da Costa ve Alparslan Erdem yokFatih Terim ve Hasan Şaş kulübede yer almadıGalatasaray'da 3 isim kadroya döndüTerim'den 2 değişiklikBaşakşehir'de 2, Galatasaray'da tek isim sınırdaU21'de kazanan Galatasaray- Medipol Başakşehir'den 'Büyüksün Türkiye' pankartıİbrahim ALİOĞLU...

Medipol Başakşehir'de da Costa ve Alparslan Erdem yok

Fatih Terim ve Hasan Şaş kulübede yer almadı

Galatasaray'da 3 isim kadroya döndü

Terim'den 2 değişiklik

Başakşehir'de 2, Galatasaray'da tek isim sınırda

U21'de kazanan Galatasaray

- Medipol Başakşehir'den 'Büyüksün Türkiye' pankartı

İbrahim ALİOĞLU / İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'in 16'ıncı haftasında lider Medipol Başakşehir sahasında Galatasaray'ı konuk etti. 3'üncü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayan mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetti.

Medipol Başakşehir'de savunmanın önemli isimlerinden olan Manuel da Costa kart cezası nedeniyle bu mücadelede yer alamadı. Başakşehir'de bir diğer eksik ise sol bek mevkisinde oynayan Alparslan Erdem oldu. 15'inci hafta oynanan MKE Ankaragücü maçında ligin ilk yarısını lider bitirmeyi garantileyen Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, Galatasaray'a karşı şu ilk 11'le sahaya çıktı: Mert Günok - Caiçara, Mahmut Tekdemir, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Visca, Mossoro, Napoleoni, Bajic.

TERİM VE ŞAŞ YİNE YOK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş, cezaları nedeniyle kulübede yer almadı. Fenerbahçe maçı sonrası aldığı ceza nedeniyle bir süredir takımının başında sahaya çıkamayan deneyimli çalıştırıcı Terim ve yardımcısı Şaş, Medipol Başakşehir müsabakasında da saha kenarında olamayacak.

GALATASARAY'DA 3 İSİM KADROYA DÖNDÜ

Galatasaray'da cezaları biten üç futbolcu Medipol Başakşehir'e karşı görev aldı. Sarı kırmızılı ekipte Fenerbahçe derbisinden sonra 5 maç ceza verilen Badou N'Diaye, Atiker Konyaspor müsabakasından sonra 3 maç ceza alan Serdar Aziz ve sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor müsabakasında görev almayan Fernando, cezalarını tamamladı ve Başakşehir mücadelesine ilk 11'de başladı.

TERİM'DEN 2 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun son haftasında oynadığı Porto karşılaşmasının ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı.

Deneyimli teknik adam, Porto karşılaşmasında cezasından dolayı forma giyemeyen Serdar Aziz'i Maicon'un yerine sahaya sürerken, ligde cezası devam eden Donk yerine ise Onyekuru'yu sahaya sürerek Feghouli'yi N'Diaye ve Fernando'nun önünde oynattı.

Galatasaray sahaya; Muslera, Mariano, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando, N'Diaye, Rodrigues, Feghouli, Onyekuru, Eren Derdiyok ilk 11'i ile çıktı.

Öte yandan Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Belhanda, Sinan Gümüş ve Emre Akbaba ve Donk, Medipol Başakşehir'e karşı kadroda yer almadı.

BAŞAKŞEHİR'DE 2, GALATASARAY'DA TEK İSİM SINIRDA

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Alexandru Epureanu sarı kart sınırında bulunuyor. İki isim, Galatasaray karşısında sarı kart görmeleri halinde ilk yarının son haftasında oynanacak Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Galatasaray'da ise genç oyuncu Ozan Kabak bu müsabakada sarı kart görmesi durumunda 17'nci haftada iç sahada oynanacak Demir Grup Sivasspor karşılaşması öncesi cezalı duruma düşecek.

U21'DE KAZANAN GALATASARAY

Türkiye U21 Ligi mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup etti. Başakşehir 3 Nolu Saha'da oynanan müsabakada sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 9'uncu dakikada Çekdar Orhan, 39'uncu dakikada Metehan Mertöz, 90+1'inci dakikada ise Ahmet Sivri kaydetti.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DEN 'BÜYÜKSÜN TÜRKİYE' PANKARTI

Medipol Başakşehirli oyuncular, Galatasaray mücadelesinde sahaya, 'Dünyada en çok sığınmacıya ev sahipliği yapan ülke olarak büyüksün Türkiye' pankartıyla çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Başakşehir Hasan Şaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title