Haberler

Ankaragücü, İsmail Kartal'ın Görevine Son Verdi

Güncelleme:

Ankaragücü, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Teknik Direktör İsmail Kartal'ın görevine son verildiğini açıkladı.

Ankaragücü, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın görevine son verdi. Ankaragücü resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Saha içindeki başarısızlığı örtme amacı ile kulübümüzü kamuoyu önünde küçük düşüren bu beyanlar kabul edilemez. Yapılan açıklamanın, bir metinden okunarak yapılması, önceden hazırlandığını açıkça göstermektedir." ifadelerine yer verildi.

İşte Ankaragücü Kulübünün yaptığı açıklama:

Ankaragücü, İsmail Kartal'ın Görevine Son Verdi

"6 AYDIR PARA ALAMIYORUM" DEMİŞTİ

İsmail Kartal, Sivasspor-Ankaragücü maçı sonrasında şunları söylemişti: "Başkan ve yönetim, kulübe kaynak ve destek bulma noktasında yeterli olamadılar. Kaynak bulmak ve futbolcuların ekonomik sorunlarını gidermek benim işim olsaydı gecemi gündüzüme katar bunu da halletmek için elimden geleni yapardım. 6 aydır kimse bir kuruş para almıyor. Geçen seneden bugüne kadar futbolcuların alacakları var. 1,5-2 aydır takımı motive edemeyecek duruma geldim. Oyuncularım alacaklarını alamadıkları, maçlara konsantrasyon sağlayamadıkları için son 5 haftadır düşüş yaşıyoruz. Binbir zorlukla bugünlere getirdiğimiz kulübümüzü daha iyi yerlere getirecek insanların önünü açmak, Ankaragücü'ne ve cefakar taraftarlarına yapılacak en büyük hizmettir."

Ankaragücü, İsmail Kartal'ın Görevine Son Verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Ankaragücü Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

adam fenevli bi kere.

4
14
yanıtYanıtla
Ag1910:

Kimsenin bu adama tek kelime etmeye hakkı yok. Hic bir olaya tepki koyamayan yönetim bu Cefakâr hocayı harcadı hakkın ödenmez İsmail Kartal.

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

eger dogruysa acıklaması bence dogru olanda budur . .

11
1
yanıtYanıtla
ANGARAGÜÇLÜ:

İYİ ADAMDI, DÜZGÜN BİR İNSANDI, FEDAKARLIKLARI ÇOK FAZLASIYLA ODU, CAMİANIN SEVDİĞİ BİRİYDİ, ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN,

9
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

parasını vermezsen oynarmı adamlar

9
1
yanıtYanıtla
Feryadi Özçelik:

Sayın kartal doğru söylüyor aç ayı oynamaz.kafasında sorunlar olan futbolcular kendini maça veremez.Ayrıca Ankaragücü taraftarını kutluyorum.Sivasspor taraftarı

9
0
yanıtYanıtla
PISKEVETCI :

kümelik takim ankaragücü kadro sifir

7
1
yanıtYanıtla
ankaralı:

mehmet yiğiner tek suçlu sensin. istemiyoruz seni artık istifa et

7
1
yanıtYanıtla
mehmet:

DOĞRUYU SÖYLEMEK YAMIKLARIN İŞİNE GELMİYOR VE DOĞRU SÖYLENEN HEP KOVULUYOR

7
0
yanıtYanıtla
arap ismail:

ADAM ZATEN İSTİFA NİTELİĞİNDE AÇIKLAMA YAPMIŞ.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title