Haberler

Abdullah Avcı, "Başakşehir Kollanıyor" İddialarına Cevap Verdi!

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluk yolundaki rakipleri ile puan farkını korumayı başardıklarını söyledi. Abdullah Avcı, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında karşılaşma ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Bugün derbi maçı oynadık. Lideriz, 8 puan öndeyiz, 68 dakika top oyunda kalmış bu çok güzel bir şey. Derbi standartlarının üzerinde bir oyundu. İkinci yarı itibarıyla pas sayısını arttırarak, saha dağılımını doğru yaparak, rakipten fazla topa sahip olup, daha fazla pozisyona girdik. Oyunun gücünü ikinci yarı net bir şekilde gösterdik. Galatasaray takımı şiddeti baskı yapıyordu evinde, pasla bu baskıyı kırdık. Bazen erken final pası attık. Son şampiyonla berabere kaldık. Kazansak da kaybetsek de lig bitmiyordu. Oyuncularım maçın genelinde doğru işler yapmaya çalıştılar. Oyuncularımı bu anlamda tebrik ediyorum. Geçen hafta ilk yarıyı lider tamamlamayı garantilemiştik, puan farkını koruyarak, önümüzdeki son maçı kazanarak ilk yarıyı sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyoruz."

"LİGİN EN FAZLA TOPA SAHİP OLAN TAKIMIYIZ"

Deneyimli teknik adam, "Kamuoyunda Medipol Başakşehir kollanıyor algısı olduğu iddia ediliyor. Bu konuyla ilgili yorumunuz nedir?" sözleri üzerine ise şu ifadeleri kullandı: "Bunun cevabını oynanan oyun, oyun kalitesi veriyor. Bugün Türkiye'de ya da Avrupa'da bazı istatistiklere baktığınızda, ligin en fazla topa sahip olan, en fazla ceza sahasına giren, en fazla pas yapan takımı durumundayız. Geçen yıl 34 hafta yarışın içinde vardık. Destekten, şampiyon olduk mu? Olsaydık herhalde o zaman olurduk. Sahada emek veriliyor. Türk futbolunda bu senaryolarda takılıp kalacaksak bir gram mesafe kat edemeyiz. Biz sahanın içinde kalmaya devam edeceğiz. Ben ve ekibim bunun dışarıda saygısını alıyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Avcı Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (27)

KÖFTECİ SELAHATTİN:

SİYASETENDE KOLLANIYORSUNUZ, TFF TARAFINDAN DA KOLLANIYORSUNUZ. SEYİRCİN YOK, IRKÇI TOPÇU SİZDE, GAZETECİ DÖVEN SİZDE GALATASARAY-FENER MAÇINDA SAHADA OLAN OLAYLAR HER DERBİDE OLUYOR. FUTBOLCULARI BİR İDAM ETMEDİĞİNİZ KALDI. İKİ TAKIMIN HALİ ORTADA YARIN BEŞİKTAŞIDA SAF DIŞI BIRAKIR BAŞAŞEHİRİ ŞAMPİYON YAPARSINIZ.

21
4
yanıtYanıtla
UAGS:

HAKEM PENALTIYI VERIRKEN NEDEN EMREYI IKNA ETMEYE CALISIYOR NE KONUŞULMUŞ HAKEM MIKROFONUNDA SONRA EMRE NEDEN ARKASINI DÖNÜYOR... IBRAHIM AKINLAR SIZDEN CIKMADIMI....AYAGIYLA DEGIL AGZIYLA OYNAYAN EMRE SIZIN TOPCUNUZ DEĞIL MI...CALINAN PUANLAR ICIN NE DISUNUYORSUNUZ...

18
2
yanıtYanıtla
PISKEVETCI :

HÜKÜMETIN PROJE TAKIMI SIRTINI IBB DAYAMIS TIRILYONLARA OYUNCU ALIYOR HÜKÜMET DEGISTIGI AN KÜMEYE

20
0
yanıtYanıtla
serkan.:

resmen.kollanıyur.tff.nın.adaletı

17
1
yanıtYanıtla
Firat:

Devlet size bakiyor, tabiki durumunuz iyi olmali. TFF ve HAKEMLer elbette sizi korumali. Futbolu da politik yaptiniz ya, sayenizde zevk alamiyoruz.

14
4
yanıtYanıtla
Balkes:

Başakşehir proje takımı zaten. İyi top oynuyor, bunun yanında evet kollanıyor da. Niye iyi paraya araplara satacaklar. Bu senede şampiyon olarak zirve yapacak. Bu senede şampiyon olamazsa hiç olamaz zaten 3 büyük ist. takımları bu sene tırt.

12
5
yanıtYanıtla
PISKEVETCI :

KOLLANIYOR TABI DEVLET TAKIMI

10
6
yanıtYanıtla
sivassporlu cabbar:

çamur atmayın adamlar 3 senedir aynı kadroyla şiir gibi futbol oynuyorlar. kirleteceğinize azcık örnek alın da şu acınacak halinizden bir an önce kurtulun.

4
10
yanıtYanıtla
Deniz:

Vizyonyonsuz hoca?Rahat! GS oyuncuların gördüğü sarı kartlar sadece bu maç için örnek. . ?

11
1
yanıtYanıtla
bzztt:

galatasarayın vizyonu varda noluyo , zavallısınız batmışsınız bitmişsiniz

yanıt0
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title