Haberler

Manchester City ve Manchester United, Ozan Kabak İçin 20 Milyon Sterlini Gözden Çıkardı

Güncelleme:

Galatasaray'ın altyapısından çıkan ve ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ozan Kabak için Manchester City ve Manchester United'ın 20 milyon sterlini gözden çıkardığı iddia edildi.

Galatasaray'ın altyapısından çıkan ve bu sezon gösterdiği performansla hem taraftarın sevgilisi olan hem de Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ozan Kabak'a Premier Lig'den talip var! Manchester şehrinin iki dev kulübü Manchester City ile Manchester United'ın Ozan transferi için yarıştığı belirtildi.

MANCHESTER UNİTED OZAN'I İZLEDİ

Mirror'da yer alan habere göre Manchester United, Ozan'ı izledi ve önümüzdeki haftalarda 20 milyon sterlinlik bir transfer teklifine hazırlanıyor. Pep Guardiola'nın ise Ocak ayında açılacak önümüzdeki transfer dönemine kadar Ozan'ı izlediği belirtildi.

Manchester City ve Manchester United, 20 Milyon Sterlini Gözden Çıkardı

CİTY İLE ANLAŞIRSA SEZON SONUNDA TAKIMDAN AYRILACAK

2020'ye kadar Galatasaray'la sözleşmesi bulunan Ozan için Manchester City'nin transfer anlaşması sağlaması durumunda genç futbolcunun sezon sonuna kadar Galatasaray'da olacağı ve önümüzdeki yaz Manchester City'ye katılacağı kaydedildi.

(Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Galatasaray Manchester Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

GÜNGÖRENLİ:

Ozan Kabak 50 milyon len :) O zaman abdulkadir 150 milyon :)

15
20
yanıtYanıtla
zurnacı mesut:

bu adam cıty ide unıted ıdada KÜME DÜŞÜRÜR CHAMPIONSHIP DE oynatır

11
24
yanıtYanıtla
Ali koş:

Avrupa kulüpleri bu kadar para vermez

17
7
yanıtYanıtla
Asparagas haber:

Bu çocuk daha kaç maç oynadı ki, saçmalamayın, bu ne uydurma haber

9
11
yanıtYanıtla
aaassssasasas:

Benide barcelona istiyodu ama napsak ki

5
9
yanıtYanıtla
kemal:

seni halı sahaya bile arayan yoktur eminimm.

yanıt7
yanıt0
xxx:

ozan kabak değil de adı ozi kabakhinyo olsaydı 50 milyon isterdi avrupadakiler , bedava bu paraya ozan gibi bir kalite.

9
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

lan ben de futbol izliyorum gs liyim bu adamda ne var arkadas ya o kadar para etmez bu boş işler bunlar medya adamı uçurdu

9
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

FENERBAHÇE TARAFTARIYIM ; HELAL OLSUN DİYORUM HEM OZANA HEM BUNU AİLESİNE HEMDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE , ÖZELLİKLEDE VİTRİNE KOYAN HEMŞEHRİM FATİH TERİME .

10
1
yanıtYanıtla
deded:

yav bizim avrupa her gönderdiğimiz oyuncu patlak cıkıyo istisnlar hariç yani ozan da kabak cıkar benden demesi cünkü daha dünkü cocuk cok calışırsa belki bu kadar maçla bu parayı veren eşektir

0
9
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title