Haberler

Ersun Yanal, Takıma İlk Konuşmayı Yaptı: Yeni Sayfa Açıyoruz, Savaşacağız

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Artık yepyeni bir sayfa açıyoruz. Şimdi takım olup ayağa kalkma zamanı. Başınızı yerden kaldırın ve işinize odaklanın. Savaşacağız." dedi.

Sezona Phillip Cocu'yla başlayıp, Erwin Koeman'la devam eden ancak tarihinin en kötü sürecini yaşamaktan kurtulamayınca Ersun Yanal'da karar kılan Fenerbahçe'de yeni dönem dün start aldı.

Sarı-lacivertli tribünleri sevgilisi Ersun Hoca, akşam yapılan idmanda takımın başında yer alarak resmen mesaiye başladı. Antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı gerçekleştiren Yanal, özgüven kaybı yaşayan futbolculara net bir hatırlatma yaptı: Burası Fenerbahçe! Sezon başından beri yaşanan her şeyin geride kaldığını ifade eden Yanal, "Oynadığınız maçları, aldığınız sonuçları unutun. Yepyeni bir sayfa açıyoruz. Arkamızda bizden başarı bekleyen milyonlar var. Onların da desteğiyle bu işi başaracağız" dedi.

"SAVAŞACAĞIZ"

Büyük bir heyecan ve yüksek motivasyonla eşofmanı sırtına geçiren Ersun Yanal, "Bireysel olarak yetenekli oyuncularsınız. Şimdi takım olup ayağa kalkma zamanı. Başınızı yerden kaldırın ve işinize odaklanın. Birlik olduğumuzda aşamayacağımız engel yok. Ben size inanıyorum. Siz de birbirinize inandığınızda ortaya koyacağımız farkı herkes görecek" sözleriyle oyunculara moral aşıladı.

Hiç kimsenin Fenerbahçe'den önemli olmadığını dile getiren tecrübeli teknik adam, çubuklu aşkına vurgu yaparken, "Ben dâhil herkes elinden gelenin fazlasını yapacak. Bu takım hak ettiği yere gelecek. Evet kolay olmayacak, hemen olmayacak. Ama bize güvenen milyonlara onlar için nasıl savaştığımızı göstermek boynumuzun borcu" mesaiyi başlattı.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (29)

1905.....CİMBOM GALATASARAY LILAR:

la oğlum korkun okadar büyükki savaştan bahsediyorsun düşeceksiniz çare yok yazarlarda şişiriyor seni bak bu yazarların şişirdigi çok hoca patladı sendende fenerdende bir cacik olmaz seneye ptt birinci likte dikkat et bunun 3 ü ve 4 var bu gazla gidersin fenerin 2 inci lik takımlarına karşı bir alarjisi vardır yenememe gibi

12
14
yanıtYanıtla
D:

siz kendinize bakin koçum :D a. albayrak açıklaması herşeti gösteriyor :D puan farkını koruduk ne ya :D hayaller hayatlar :D

yanıt12
yanıt6
dayı cmbomlu:

d ye cevap kendimize bakıyoruzda sizi göremiyoruz ikinci kata oturu yosunuz rize adam olsa zemin kata yıdınz 16 tın cı katayız ersun hocanız demiş ya kafanızı kakdırın cimbomu görürsünüz siz hala rizeyi görür sünüz 3 yediniz ye gözünüzü alamadınız

yanıt1
yanıt0
ss:

Kro beynin yok fikrin çok.

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yılda 12 trilyonu alınca herkes gaza gelir"tazminatör":))

17
7
yanıtYanıtla
GFB Europa:

12 trilyon dediğin euro üzerinden hesaplanınca yıllık 2M euro yapıyor. Şu an hangi takımda o paranın altına çalışan var ? Şenol ve Fatih hocanın yıllık maaşına bak önce sonra tazminatör de. Milli takımdan tazminat alan fatih terime laf et sen önce futbol cahili

yanıt2
yanıt0
EGELİ:

Fatih Terim yılda 18 trilyon alıyor. Yani 3 milyon euro. Biliyorsun değil mi ?

yanıt1
yanıt1
mühendis:

ANCA SENEYE :)

16
4
yanıtYanıtla
AHA:

Bu fenev sondan 2. mi sondan 17. mi acaba

6
12
yanıtYanıtla
ersin:

geri zekalı sondan 17 (2. ) sıra oluyor.

yanıt1
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title