Haberler

Galatasaray, Felipe Melo'nun Transferi İçin Temaslara Başladı

Güncelleme:

Galatasaray, Felipe Melo'nun transferi için Brezilya ekibi Palmeiras'la görüşmelere başladı.

Daha önce Galatasaray forması giyen Melo'nun adı, yeniden Sarı-Kırmızılı ekiple birlikte anılmaya başlamıştı. FOX Sports Brezilya, Melo'nun menajeri Cornacini ile bir teleröportaj gerçekleştirerek oyuncunun Galatasaray'a dönme ihtimalini sordu.

Cornacini, Flamengo'nun da oyuncusuyla ilgilendiğini ve Palmeiras'ın teklif beklediğini ifade etti. Melo'nun menajeri Cornacini, "Yaklaşık iki hafta önce G.Saray Kulübü, Palmeiras yöneticileriyle temasta bulunmuş ve Melo'nun durumunu sormuşlar" diye konuştu.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (65)

Bir kimse.:

KRALLLLLLLLL DÖNÜYORRRRRRRRRR

19
8
yanıtYanıtla
ALİ SAMİ YEN:

BAKIYORUM DA GALATASARAY DÜŞMANLARI ŞİMDİDEN TİTREMEYE BAŞLAMIŞ

18
9
yanıtYanıtla
GS:

YAZIK İNANIN YAZIK, ADAM KAÇ YAŞINA GELDİ KENDİ TAKIM ARKADAŞINI DÖVDÜ DEVAMLI KAVGA ÇIKARIYOR, KÜLÜP ZATEN FATİH TERİM VE HASAN ŞAŞ YÜZÜNDEN DÜNYA CEZA ALDI, BİRDE BU ADAM GELİRSE CEZALAR GS BAŞINI ÇOK AĞRITACAK, ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM ZEMİN HAZIRLAYAN BİZ OLDUKCA BU KÜLÜBÜ BU HALE GETİRENLERE YAZIK OLSUN, DOĞRUYU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR

14
13
yanıtYanıtla
ua:

Yakışır bu Galatasaraylılara. Karakteri düzgün futbolcuları gönderirler böyle nerde karaktersiz, kişiliksiz, çirkef varsa getirirler. Sonrada çok ceza alıyor der bu conconlar. Takıma baksana çoğu çirkef bide melo geldimi tam çirkefsaray olur bu takım. Sonrada salya sümük ağlayıp dururlar sağda solda.

10
15
yanıtYanıtla
N E:

TÜRK FUTBOLU KİMLERE KALDI YAZIK YAZIK

14
8
yanıtYanıtla
ALİ SAMİ YEN:

BU ADAMIN RUHU PARÇALININ RUHUNU TAŞIYOR. GELSİN 50 YAŞINDA OLSA BİLE GELSİN. .

13
9
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Bu memlekette artık kemik yok sana...

9
12
yanıtYanıtla
KARTAL:

dünyanın sayılı gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biridir melo

yanıt6
yanıt7
GS1905:

GELMESİN

9
10
yanıtYanıtla
Sabri Reis:

Gerek Karakteri, Gerek kişiliği, Gerekse sahada duruşu tamda Cinconlulara yakışacak biri. Bülent korkmaz sonrası, Fatih ve hasanın sahada olmayışı Meloya kesin ihtiyaç var.

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title