Haberler

Hadise'nin "Özür Dilesin" Dediği Nur Yerlitaş, Canlı Yayında Af Diledi

Güncelleme:

Hadise, geçtiğimiz günlerde annesinin intihar girişiminde bulunduğunu canlı yayında söyleyen Nur Yerlitaş için canlı yayında özür dilesin demişti. Olay sonrası bugün bir canlı yayına bağlanan Yerlitaş, "Hastalığımdan yaptım binlerce kez özür dilerim" dedi.

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz Cuma günü, annesinin intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen modacı Nur Yerlitaş için çıkıp canlı yayında özür dilesin dedi. Olay sonrası Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Nur Yerlitaş, herkesten özür diledi.

"BENİM ÖZELİMİ ANLATTI, ÖZÜR DİLESİN" DEMİŞTİ

Hadise'nin "Canlı yayında bağlanıp benim özelimi anlattı aynı şekilde tüm Türkiye'nin önünde benden özür dilesin" açıklamasının ardından programa telefonla bağlanan Yerlitaş, şunları söyledi: "Benim yengem o hastanede ameliyat oldu. O hastanenin sahibi de benim çok yakın arkadaşımdı. Gece 2'de Hadise'nin annesi için 'Başka bir hastanede ama oraya gelmek istiyorlar' diye aradım. Sonra hallettiler. Ben 3 hafta sonra başka bir kanalın yayına bağlanıp anlattım.

Nur Yerlitaş, Annesinin İntihara Teşebbüsünü Anlatığı Hadise'den Canlı Yayında Özür Diledi

"HADİSE'DEN BİN KERE ÖZÜR DİLERİM"

Sizi tüm şerefimle temin ederim neden yaptım niye yaptım bilmiyorum. Ben bir buçuk sene kansermişim. O konuşmaları falan hiç hatırlamıyorum. Hadise'den tekrar özür dilerim, bin kerede dilerim söz konusu annedir. "

"BENİM ÖZELİMİ KİMSE CANLI YAYINDA ANLATAMAZ"

Hadise, önceki gün Nur Yerlitaş için, "Kendisini tanımıyorum, sadece bir iki defa karşılaştım. Kaldı ki benim özelimi kimse canlı yayında anlatamaz. Nasıl ki canlı yayına bağlanıp benim özelimi Türkiye'ye anlattı, aynı şekilde canlı yayına bağlanıp tüm Türkiye önünde özür dilerse affederim" sözlerini dile getirdi.

Nur Yerlitaş, Annesinin İntihara Teşebbüsünü Anlatığı Hadise'den Canlı Yayında Özür Diledi

Modacı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konulmuş ve ameliyat olmuştu.

Nur Yerlitaş, Annesinin İntihara Teşebbüsünü Anlatığı Hadise'den Canlı Yayında Özür Diledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (18)

...:

hepiniz varlığınızla bize verdiğiniz zarardan dolayı özür dileyin ekranlardan gidin artık istemiyoruz sizi . . .

21
0
yanıtYanıtla
Kasım6:

Amaaan bıktık nur yerlitaş merlitaş hasta masta çok da umrumuzda. Bu kadını vatandaşlıktan çıkartmalıyız

11
4
yanıtYanıtla
NOOBS:

NEDEN ÜNLÜ OLDUĞUNU HALA ANLAMADIĞIMIZ BİRİ NUR YERLİTAŞ.

11
4
yanıtYanıtla
murat:

sehıtlere laf ediyordun Allah verdi cezanı

9
3
yanıtYanıtla
!!!!:

KEŞKE ŞEHİTLERİMİZDEN NDE ÖZÜR DİLESEYDİN DE SAMİMİ OLDUĞUNA MİLLET BİRAZCIK DA OLSA İNANSAYDI. SIRF GÜNDEM OLMAK İÇİN YİNE ÜNLÜ(Kİ BU KELİMEYE ÇOK KIZIYORUM) BİRİSİYLE HABER OLMANIN PEŞİNDELER.

10
2
yanıtYanıtla
!!!!:

İŞTE ANLATMAK İSTEDİĞİM DE BU AMA REKLAM ODAKLI PARA ŞÖHRET ODAKLI OLMANIN RAHATLIKLARI KANIMIZA DOKUNUYOR

yanıt0
yanıt0
kader:

oleceksın kız nurlu yerlitaş bence gıt af dıle ahlalhtan bırak bu dedıkoduyu kız

9
2
yanıtYanıtla
YÖRÜKOĞLU:

NE KADAR İĞRENÇ BİR KADIN

6
1
yanıtYanıtla
Talia:

Valla hadise biraz saçmalamış...özel hayatınla zaten bugünlere gelmedin mi...saçma! Nur yerlitas özür diledi peki ya sen! SEN annen den özür diledin mi?

6
1
yanıtYanıtla
k-h:

seni toprak kabul etmez

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title