Haberler

Galatasaray'da Muhalefet Yeni Başkan Arıyor

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in son dönemdeki çıkışları ve aldığı cezaların ardından muhalefet kanadı harekete geçti, yeni başkan arıyor.

Galatasaray'da bir kaynama var… Mustafa Cengiz'in yaptığı çıkışlar, son dönemde üst üste aldığı cezalar, kendisine eski başkanların yaptığı uyarılara kulak asmaması ciddi anlamda sıkıntıya neden oldu.

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, yeni bir oluşum için eski başkanlar Duygun Yarsuvat ve Dursun Özbek'le dirsek temasına geçti. Özbek'in hevesli olmasına rağmen Kıraç'ın onu durdurduğu ve camia içinden başka bir ismin arkasında birleşilmesi durumunda maddi anlamda destek istedi.

ÜNLÜ İSİMLERLE GÖRÜŞÜYOR

Kıraç'ın Faruk Süren, Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Burak Elmas'la da fikir teatisinde bulunduğu gelen bilgiler arasında. Özellikle Mart ayında takımın durumunun yeni bir kongre çağrısı için önemli olacağı da camia içinde ciddi ciddi seslendirilenler arasında.

(Foto Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (35)

ultrakedicik:

Tabi gese eski yılları özledi. adnan polat başkan, haluk ulusoy tff başkanı, ali dürüst mhk başkanı olsa birde ariferdemle penaltıları da alıverdimi tamam işte haluk ulusoy dönemini çok ararsınız conconlar. beleş şampiyonluklar yok artık cırmalayın kedicikler sizi :))

8
23
yanıtYanıtla
CAPS:

Saçmalama serçe canın canın saçma çekti herhalde

yanıt5
yanıt1
AHA:

Hadi oradan kanatsızkuş

yanıt7
yanıt2
gs:

kayıtlara gecen şikeci takım kim belli

yanıt9
yanıt3
Hayalet dünya:

Ulusoy 95- 2004 yilarinda baskandi Ondan sonraki sampiyonluklari kim verdi madem o kadar bilgi sahibisin. Mal gibi yorum yapmissin kendin bile inanmiyorsun

yanıt2
yanıt0
ua:

Galatasaraylılar algıyla Türk futbolunu yönetmeye çalışıyorlar. Her yıl MHK yi algıyla yönettiler. Bu algıcıların başında Ali Dürüst var. Bu sene VAR olunca geselilerin işine gelmedi. VARı iptal ettirmeye çalışıyorlar. Tüm çabalar bunun için VAR geldi kel göründü bu cinconların.

9
15
yanıtYanıtla
CAPS:

Sen ne diyorsun var size var bize değil

yanıt8
yanıt1
FERNANDON GİYMEZOVİÇ:

Bırakın Galatasaray''ı. Fenerbahçe''nin hali ne olacak. Küme düşüyoruz kümeee !!!

16
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Adam daha dün geldi rahat birakin, bu sezon GS,ya yapılan haksızlıklar apacik ortada, Bu haksizliklara karşı bir başkanın takimini savunmasi kadar doğru ne olabilir, Konusmasa bu sefer Başkan yönetim nerede diyeceklerdi..

17
1
yanıtYanıtla
ultrakedicik:

YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ. FRANSIZ LİSESİ TÜRK FUTBOLUNA AYAR VERİYOR. VARI İPTAL ETTİREBİLECEK BİR BAŞKAN GETİRECEKLER

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title