Haberler

Metin Hara'yla Ayrıldığı İddia Edilen Adriana Lima, Loris Karius ile Takipleşmeye Başladı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius, Türk yazar Metin Hara'yla ayrıldığı iddia edilen Adriana Lima'yı takibe aldı. Lima'dan Karius'un takibine karşılık gecikmedi.

Genç kızların yeni gözdesi Loris Karius, sosyal medya fenomenlerinden sonra bu sefer de Türk yazar Metin Hara'yı takipten çıkararak birlikte çekilmiş fotoğraflarını silen Adriana Lima ile takipleşmeye başladı.

LORİS VE ADRİANA TAKİPLEŞMEYE BAŞLADI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının haberine göre; Adriana Lima ve Loris Karius'un takipleşmesi Metin Hara'yı harekete geçirdi.

Metin Hara'yla Ayrıldığı İddia Edilen Adriana Lima, Loris Karius ile Takipleşmeye Başladı

GELİN TACIYLA LIMA'NIN YANINA GİDİYOR

Hara, ünlü modacı ve tasarımcı Özlem Süer'e özel olarak tasarlattığı gelin tacıyla birlikte yarın ayrıldığı iddia edilen Lima'nın yanına gidiyor.

Metin Hara'yla Ayrıldığı İddia Edilen Adriana Lima, Loris Karius ile Takipleşmeye Başladı

EVLİLİK TEKLİFİ EDECEK

Programın sunucuları, Metin Hara'nın Adriana Lima'ya evlilik teklifi edeceğini de söyledi.

Metin Hara'yla Ayrıldığı İddia Edilen Adriana Lima, Loris Karius ile Takipleşmeye Başladı

TÜRK GÜZELLERİNİ YAKIN MARKAJA ALMIŞTI

Beşiktaşı'ın yıldız kalecisi Loris Karius, Türkiye'ye geldikten sonra sosyal medya fenomenleri Merve Taşkın, Melis Ayça Değirmencioğlu, sunucu Dilay Korkmaz ve stilist Ece Sükan'ı takip ederek mesaj göndermişti.

Metin Hara'yla Ayrıldığı İddia Edilen Adriana Lima, Loris Karius ile Takipleşmeye BaşladıAdriana Lima, Loris Karıus'u takibe aldı.

Metin Hara'yla Ayrıldığı İddia Edilen Adriana Lima, Loris Karius ile Takipleşmeye BaşladıLoris Karius, Adriana Lima'yı takibe aldı.

Metin Hara'yla Ayrıldığı İddia Edilen Adriana Lima, Loris Karius ile Takipleşmeye BaşladıAdriana Lima

Metin Hara'yla Ayrıldığı İddia Edilen Adriana Lima, Loris Karius ile Takipleşmeye BaşladıLoris Karius

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Adriana Lima Metin Hara Lima Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (69)

ASLI:

İKİSİDE SARIŞIN... SARIŞIN ERKEKLER BENİM TİPİM DEĞİL. ESMER VE ARAP ERKEKLERİ TERCİH EDERİM.

11
22
yanıtYanıtla
Yaw hee:

Tabi tabi ZZ ebani

yanıt4
yanıt1
galip:

neden

yanıt0
yanıt1
Sert:

Araplar daha mı Íyí

yanıt0
yanıt0
NUR:

Metin Hara çok sempatik, yakışıklı. Adriana ondan iyisini asla bulamayacak. . . Bence evlenmeliler. . .

7
25
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen

yanıt4
yanıt1
Firat:

Karius kaleci olarak degil de Capkinlik olarak geldi :) buna ragmen para kazaniyor. Ona ragmen gol yiyor. Hehe

29
0
yanıtYanıtla
Neden yazar oluyorsa:

Metin haraya yazar diyorlar ya kafama sıkasım geliyor

25
2
yanıtYanıtla
gürcan:

ne yazmış okuyan varmı kırk yıl okumasak aklımıza gelmez

yanıt5
yanıt1
Avşar:

Beşiktaş kaleci mi aldı köy boğası mı aldı belli değil. Geldiğinden beri kaleciliği ile değil kızlarla yaşadığı ile gündemde. Gönderin gitsin iyi bir kaleci de değil

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title