Haberler

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu: Zenit Çok Net Favori

Güncelleme:

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe-Zenit eşleşmesini Rus basınına değerlendirdi. Lucescu, "Zenit çok net favori. Fenerbahçe şu anda iyi durumda değil." dedi.

Türkyie A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Avrupa Ligi'nde ortaya çıkan Fenerbahçe - Zenit eşleşmesi hakkında konuştu. Eski takımı Zenit için Rusya basınına Fenerbahçe'yi değerlendiren Lucescu, Zenit'i tur için favori gösterdi.

''FENERBAHÇE İYİ DURUMDA DEĞİL''

Mircea Lucescu, ''Zenit çok net favori. Fenerbahçe şu anda iyi durumda değil. Sezon başında başkan değişti. Giuliano, Fernandao ve Josef'i gönderdiler ancak gelen 25 milyon euroyu FFP nedeniyle kullanamadılar. Fenerbahçe şu anda 17. sırada, Fenerbahçe hiçbir zaman böyle bir yerde olmadı. Oyuncuların üzerinde büyük bir baskı var, bu yüzden devre arası onlara iyi gelecek.'' sözlerini kullandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu: Zenit Çok Net Favori

''TRANSFER YAPMAZSA BAŞARI İMKANSIZ''

Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı olduğunu belirten Lucescu, ''Ersun Yanal'ın transfere ihtiyacı var. Son maçlarda Valbuena iyiydi ama yeterli değil. Fenerbahçe devre arasında yeni oyuncu almazsa, Avrupa'da başarılı olması imkansız.'' şeklinde konuştu.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (27)

Efedayı:

İlk defa çok doğru söylemiş . En az 7 oyuncu tam isabet transfer yapılmalı ; en az 10 işe yaramaz oyuncu en akıllı şekilde gönderilmeli. . .

21
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Herkesin bildiği bir gerçegi adam söyleyince hemen tepki görüyor yalan mı? Zenit şu anda daha iyi durumda, gelelim kendi takımım GS''ye aynı şeyleri onun içinde söylüyorum Benfica favori, onun için kimse kimseyi kırmasın gerek yok, çünkü acı ama gerçek takımlarımız dökülüyor.

15
2
yanıtYanıtla
AZİZE.)))))))))))))):

ÇOK AÇIK VE NET ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ ALTINA İMZAMI ATARIM MALAMAT HALDELER FARK YEMEZLERSE İYİ FBliler NİYE KIZIYOKİ DOĞRUYA DOĞRU

13
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

adam haklı maalesef. . . bu halimizle zeniti eleyebilmemiz zor. . .

11
2
yanıtYanıtla
emre:

adam haklı ne yani gerçekleri söylemesemiydi

12
1
yanıtYanıtla
demir:

doğru demiş 3-0 biter zenit yener fazlasını bilemem

9
3
yanıtYanıtla
CAPS:

Zenit fenevi darağacında asıp da son sözü söyletir bence

3
8
yanıtYanıtla
V FOR VANDETTA:

fenerbahçe transfer yapsa bile ligde kalamaz

4
7
yanıtYanıtla
SARI LARCİVERT:

ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR SİYAHA BEYAZMI DESİN AZİZ BAŞKANI GÖNDEREN PARAGÖZ NANKÖRLERE DERS OLSUN. . . . . . . .

8
1
yanıtYanıtla
CEVO:

HERKES GÖRECEK FENER SAHİPSİZ DEĞİLDİR, O MAÇI ALICAZ KAÇACAK DELİK ARICAKSINIZ, OZAMANDA YORUM YAZICAKMISINIZ, SİZİ GİDİ ASENALAR SİZİİİ

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title