Haberler

Ahmet Çakar, Şampiyonluk Favorisini Belirledi: Başakşehir'den Kimse Şampiyonluğu Alamaz

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, "Bu sezonun şampiyonu belli. Başakşehir ligi 1. bitirir, Trabzonspor ile Beşiktaş ikincilik için yarışır." dedi.

Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, sezon sonunda şampiyonluk ipini Başakşehir'in göğüsleyeceğini iddia etti. Beşiktaş- Trabzonspor maçı sonrası Beyaz TV'de şampiyonluk yarışıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çakar, şunları söyledi:

"BAŞAKŞEHİR'DEN ŞAMPİYONLUĞU KİMSE ALAMAZ"

"2018-19 sezonunun şampiyonu bellidir. Başakşehir ligi birinci bitirir, Trabzonspor ve Beşiktaş ikincilik için yarışır. Bu yarışta da Trabzonspor şanslıdır. Başakşehir'den bu sezon kimse şampiyonluğu alamaz. Başakşehir'in şampiyonluğu kaybetmesi için birkaç futbolcusunun uzaya gitmesi lazım. Başakşehir'in Süper Lig'deki şampiyonluğu Juventus ve PSG'nin şampiyonluğu kadar nettir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Ahmet Çakar Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (61)

baran1905:

GALATASARAY ŞAMPİYON OLDUĞUNDA YÜZÜNÜN HALİNİ MERAK EDİYORUM AHMET ÇAKAR

29
3
yanıtYanıtla
TAHMİN:

1. GS, 2. BJK, 3. TS, 4. BŞK

14
7
yanıtYanıtla
Şampiyon TRABZON:

Proje takım Başakşehir''in şampiyonluğu kimi mutlu eder; yayıncı kuruluşu mu, Başakşehir de oturan ama Başakşehir den bir haber olan halkımı (çünkü çoğu büyük takımların taraftarı, ) yoksa buna para akıtan ve sonucunu görmek isteyen başkanı mı? Futbol taraftar varken güzeldir. Çünkü o çileyi sabrı taraftar çeker sezon sonun da ya ödülünü alır ya da umutlarını seneye bırakır. küme düşmemeye oynayan Fenerbahçe''nin şampiyon olmasını (Şike yapmadan) tercih ederim de Başakşehirin olmasını istemem. .

19
2
yanıtYanıtla
ERSİN:

Şampiyon olup rezil edecek ülkeyi şampiyonlar liginde

16
2
yanıtYanıtla
aynen:

Yine ŞAMPİYON CİMBOM diye YAZ-DI-RA-CA-ĞIZ!!!

8
8
yanıtYanıtla
Adamsın Çakar Gs Şampiyon:

YA SEN DEMESEYDİN belki başakşehir şampyon olurdu ama artık sen dedin ya olamazlar Çünkü tarih senin hep dansöz kıyafeti ile hatırlayacak

14
1
yanıtYanıtla
azo:

Acele etmeyin. . Demirören elinden geleni yapıyor 8eşiktaş yarıştan kopmasın diye !!!

7
7
yanıtYanıtla
kerim:

başakşehirin şampiyon olması neden insanları geriyor ki bırakın şampiyon olsunlar ki değerleri artsın. katarlılar takımı daha yüksek fiyata satın alsın. ülke ekonomimiz kazançlı çıkar. gs ve bjk da 1 sezonluğuna bu fedakarlığı yapsınlar zaten başkanlar bu hayırlı işe uyandı da taraftarlar hala uyanamadı

2
11
yanıtYanıtla
Teksas:

Yakında zaten sata sata , elimizde mal kalmayacak :)

yanıt1
yanıt0
MS1966:

2. BELLİ ASLANIM TS İLE BJK ÜÇÜNCÜLÜK İÇİN YARIŞSIN

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title