Haberler

Manchester United, Galatasaraylı Ozan İçin 20 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Güncelleme:

İngiliz basını, Manchester United'ın Galatasaray'da forma giyen Ozan Kabak'ın transferi için 20 milyon euroluk teklifte bulunacağını yazdı.

Galatasaray'ın altyapısından çıkan ve ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ozan Kabak için Manchester United'ın çılgın bir teklif yapma hazırlığında olduğu iddia edildi.

İngiliz gazetelerinden Daily Star'ın haberine göre; Ada ekibinin 20 milyon euroluk bir teklifle Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çalmaya hazırlandığı ifade edildi.

CİTY DE YAKIN TAKİP EDİYOR

Manchester City de Ozan ile yakından ilgileniyor. Bilindiği gibi Başkan Mustafa Cengiz kısa bir süre önce İngiltere'ye giderek Manchester City idarecileriyle bir görüşme yapmıştı. Ozan Kabak ile ilgili son kararı Fatih Terim verecek. Terim, devrede Ozan'ın iyi bir bedele gitmesine onay verdi.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

mert:

bunun nesine para verilir adam dokuluyor resmen

2
17
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

MANCHESTERİN BUNDAN HABERİ VARMI ZİYAAAA TAMAM ATIYORSUN BARİ ÖLÇÜLÜ AT

12
3
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Paratörün tazminatının bir kısmı için satıyolar... Conconlar da hemen inanıp atlıyolar... kamiller....

3
12
yanıtYanıtla
BALON HABER:

Şişirin anam şişirin! Vidaya''da 50 M. € veriyorlardı BJK elinde kaldı. Bu çocuk GS''Den en fazla 10 M€''ya gider, o da çok çok iyi oynarsa sezon sonuna.

9
4
yanıtYanıtla
Ozan Kabak:

Azcık maçlarını izlesen anlarsın ileride nasıl büyük bir topçu olucağını vida dediğin adam zaten o kadar etmezdi 30 yaşında ama bu daha 18 yaşında bunu yazarken senin futbol bilgini ben. . . .

yanıt2
yanıt0
ANLIYORUM:

1 HAFTADIR NASIL YALAN HABER YAPSAK PEŞİNDESİNİZ 1 HAFTADA ÇOCUĞU M. CİTY E SATTIK UNİTED A SATTIK LİVERPOOL A SATTIK HERKESE SATIYORUZ

8
0
yanıtYanıtla
):

BÖLÜYORUZ ADAMI

yanıt2
yanıt0
Sado:

Hep şişirme haber

4
4
yanıtYanıtla
DİKİCİ TURİZM:

AT YALANI, DAMLAYA DAMLAYA; DERE TEPE DÜZ GİDERİZ BİZ.

4
3
yanıtYanıtla
sergen:

Gençlerden iki maça çıkanı, yok İngiliz devleri, yok alman devleri istiyo diyolar, dur bi adam kendini kanıtlasın. sercan yoldırım içinde hep böyle haberler yapıldı, galatasarayın elinde patlamıştı.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title