Haberler

Inter, Ozan Kabak Transferi İçin Düğmeye Bastı

Güncelleme:

Galatasaray'ın 18 yaşındaki stoperi Ozan Kabak, performansıyla Avrupa'nın devlerini büyülemeye devam ediyor. Manchester United ve Manchester City'nin devreye girmesinin ardından Serie A ekibi Inter, transferi bitirmek için düğmeye bastı. İtalyan basınının haberine göre Ozan tranferi için City ve United'la yarışan Inter'de göreve yeni başlayan genel menajer Giuseppe Marotta ve Sportif Direktör Piero Ausilio, bir araya gelip Ozan transferini masaya yatıracak. Ozan için İtalyan ekibinin düşündüğü bonservis ücreti ise 10 milyon euro.

GALATASARAY, ACELECİ DAVRANMIYOR

Ancak Ozan Kabak'ın Avrupa Birliği vatandaşı olmaması, Inter'i düşündürüyor. Ozan, AB üyesi bir ülke vatandaşı olmadığından ya sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacak, ya da başka bir İtalyan kulübüne kiralanacak. Galatasaray'ın ise Ozan konusunda aceleci davranmak istemediği ve İngiltere'den de gelecek teklifleri değerlendirmeye alabileceği belirtildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Beykoz1908:

2 kere izledim hiçbir özelliğini görmedim.Her defans gibi arada top kesiyo zaten boyu var normal.Milli takıma dışardan gelen gurbetçi stoperlerden üstün olsa oynardı banko.Kimse 5bile vermez Avrupa yutmuyo bu haberleri.

105
4
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

Milli takımın başındaki adama kalsan Hakan Balta''yı oynatacak :) Tamam 40-50 M etmez ama 18 yasında daha ve en az 15 - 20 arası eder. Abartmayın.

yanıt1
yanıt110
Jok:

40 50 m aşağısına satarsak mallık

1
102
yanıtYanıtla
munzur cevaplar:

Ozan daha 18 yaşında. Kulüplerin istemesi bundan dolayı gayet doğal. 18 yaşındaki bir futbolcu halen daha gelişebilir ve eğitimle daha iyi seviyelere gelebilir. Ama çıkıp biz Ozan''dan 50 milyon istiyoruz denirse oda baya bir abartma olur. ama sonraki satışından -30 gibi pay alma hakkı istenebilir.

2
25
yanıtYanıtla
???? ?????:

Kabak çıkacak demedi demeyin

0
7
yanıtYanıtla
bir garip 6s liler:

bu gs de ne lobi varmış arkadaş. bitmek bilmeyen atma ziya haberleri. . .

3
2
yanıtYanıtla
imparator:

belliki fenerlilerin zoruna gitmiş. sizde yetiştirin birtane görelim diyecem ama önce küme düşmemeye çalışın :D

1
0
yanıtYanıtla
CİHAT:

34 HAFTA 34 PENALTI

0
0
yanıtYanıtla
Mensch:

Bir zamanlar semihi de böyle abartmışlardı fos çıkmıştı bu adam oynadığı her maçta galatasaray kalesinde kesin bir penaltı golü oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title