Haberler

Keçiörengücü Forması Giyen Cihan Can'dan Hakem Özgür Yankaya'ya Tepki: Korkmasına Gerek Yoktu

Güncelleme:

Keçiörengücü forması giyen Cihan Can karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya'ya tepki gösterdi. Can, "Hakemler bu sene belki Galatasaray'ın üstüne oynadı ama bu maçta hakemin korkmasına gerek yoktu. Bıraksaydı da kendi oyunumuzu oynasaydık." dedi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ikinci maçında sahasında Keçiörengücü'nü konuk etti. Sarı-kırmızılılar rakibiyle 1-1 berabere kaldı. İlk maçı deplasmanda 2-1 yenen Cim-Bom, kupada son 16 takım arasına kaldı. Galatasaray'ın golünü Yunus Akgün atarken, Keçiörengücü'nün golü Taha'dan geldi.

"BIRAKSAYDI DA KENDİ OYUNUMUZU OYNASAYDIK"

Maç sonunda konuşan Keçiörengücülü Cihan Can, "Burada güzel futbol oynamak ilk amacımızdı. Golü bulduğumuzda Galatasaray'ı neden elemeyelim diye düşündük. İlk maçta çok önemli pozisyonlar kaçırmıştık. Onları değerlendirsek farklı şeyler olabilirdi.Hakemler bu sene belki Galatasaray'ın üstüne oynadı ama bu maçta hakemin korkmasına gerek yoktu. Bıraksaydı da kendi oyunumuzu oynasaydık. İki gol oldu ve oyuncu değişiklikleri oldu ama uzatma olarak iki dakika gösterdi." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Cihan Can Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü?
500

Yorumlar (12)

bir garip 6s liler:

gs hakemle yenmiş. çok alışkın olduğumuz için şaşırmadık. . .

18
14
yanıtYanıtla
ali:

hakemle yendiniz dediğiniz galatasarayın 2 golü iptal edildi o ne olucak

yanıt0
yanıt1
fetobahçe:

kes traşı

yanıt0
yanıt3
RECEP:

FETOBAHÇE YAZAN. . ŞABAN KİMİN ETEĞİNİN DİPİNDE, ONU YAZSANA. . YAKIŞTIRMA YAPMA.

yanıt2
yanıt0
küme:

keçiörengücü dünkü maçta dünyaları kaçırmış bi de hakem diyolar. . . kendi yeteneksizliklerini kabul etmiyolar!!!!

18
10
yanıtYanıtla
bazıları şöyle der:

adam haklı. . 1 gole GS tur atlayacak olsa uzatmayı 2 dk verebilir miydi. Gs elenebilir diye 2 dakikayı bile doldurmadan maçı bitirdi. Kupa gs için önemli olmayabilir ama 3. lig oyuncuları için bir vitrin. .

14
8
yanıtYanıtla
erkan:

Bu özgür Yankaya değil mi? Galatasaray maçında refleks yaparak gol atmak istercesine ayağı ile topa vurmak isteyen. . . bu maça bu rezil hakemi verenler utansın. . .

15
5
yanıtYanıtla
hırbo:

ULAN DİNGİLLER SİZİN TÜRKİYE KUPASINDA NE İŞİNİZ VAR ANNENİZİN LİGİNDE OYNAYIN DÜŞMEYİN O YETER SİZE

1
12
yanıtYanıtla
RECEP:

ŞABAN SENMİSİN??HIRBOLARDAN ŞABAN?FETO AMCAN İLE ABD DE MUTLUMUSUNUZ?

yanıt6
yanıt2
emre:

attıgınız golun başlangıcının ofsaıt oldugundan neden bahsetmıyrsun

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title