Haberler

Galatasaray, Antalyaspor Forması Giyen Doukara ile İlgileniyor

Güncelleme:

Devre arasında mutlaka bir forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray, Antalyaspor'un forveti Souleymane Doukara ile ilgileniyor.

Forvet transferi arayışında olan Galatasaray için yeni golcü adayı Süper Lig'den geldi. Fransız Foot Mercato sitesi, Galatasaray'ın Antalyaspor'da forma giyen Senegalli forvet Souleymane Doukara'yı transfer etmek istediğini iddia etti. Bu sezon Antalyaspor'da başarılı bir performans ortaya koyan Doucara, 12 maçta 6 gol ve 2 asist üretti.

GALATASARAY VE GÖZTEPE DE TALİP

Öte yandan Fransızlar, Doucara ile Galatasaray'ın yanı sıra Göztepe'nin de ilgilendiğini belirtti. Geçen sezonun devre arasında Osmanlıspor'dan Antalyaspor'a transfer olan 27 yaşındaki forvetin, 2020 yılına kadar Antalyaspor ile sözleşmesi bulunuyor.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

BOŞ BELEŞ:

bunu alacağına jahovic''i al daha iyi

9
1
yanıtYanıtla
gsaraylı:

eee erende 6 gol 2 asist üretti çapa bak ya

6
1
yanıtYanıtla
görün bi:

trezeguet yada 1461 deki burak alınmalı

2
3
yanıtYanıtla
jeyjey:

Sen avanakmısın. 1461 deki burak temir nasıl alınabilir. Hadi senin gs nin böyle avrupai hareketleri yo kanladımda Trabzonsporun alt yapı amaçlı pilot takımı, aynı şirkete bağlı takımından nasıl futbolcu alacaksın. La havle saklaklık parayla olsa keşke kodoş

yanıt0
yanıt2
MTT:

Ç. Rizeden Hamidu 3 büyüklerden birinde olacak

1
2
yanıtYanıtla
futbol dehası:

yaw he he herkesi alırsın 2 gün sonra anlaşamaz gönderirsin elindeki kadroyu amatör birine ver en kötü 2. olur hala forvet der durursun elimdekileri bitirdim sistemim yok demiyor messi senin elinde sabri olur

0
1
yanıtYanıtla
ŞAMPİYON SERİK:

fakir fukaraya kaldı işimiz

0
0
yanıtYanıtla
BARCALI:

Doukara''yı bulmak için aramaya gerek yok adam her hafta gözümüzün önünde zaten:) Bu; 0 yalan bir haberdir.

0
0
yanıtYanıtla
GS:

bir haber bu kadar mı yalan olduğunu belli eder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title