Haberler

Trabzonspor: Esteban Sözleşmeyi Tek Taraflı Feshetti

Trabzonspor, Esteban'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu: Konuyla ilgili hukuki girişimlerde bulunduk.

Kaleci Esteban Alvarado, Trabzonspor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Bordo-mavili kulüp, yaşanan gelişmelerle ilgili olarak resmi sitesinden açıklamada bulundu.

Açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Esteban Alvarado Brown, geçmiş dönemlere ait alacaklarından dolayı kulübümüze ihtar çekmiş, avukatıyla yapılan görüşmeler neticesinde ödeme için 24 Aralık 2018 tarihine kadar süre alınmıştır. Ancak; Esteban Alvarado Brown bu süreyi beklemeden sezon sonu bitecek sözleşmesini tek taraflı olarak haksız bir şekilde feshetmiştir.

Kulübümüz tarafından konuyla ilgili gerekli hukuki girişimlerde bulunulduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Esteban Alvarado Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (11)

1905 GS:

Onur u da biz aldıkmı, çoluk çocuğa teslim edin kaleyi parasızlıktan

5
14
yanıtYanıtla
61 li:

Bu yıl Hamsi para etmedi, ne yapalım. . ödecek bir keriz çıkar bizim Laz tayfalarından

yanıt5
yanıt1
hoze morinyo:

sanki gs de çok para var. siz de acınızdan ölüyorsunuz

yanıt4
yanıt2
BÜYÜK BEŞİKTAŞ:

61 li kardeş biz size destek çıkarız, alırız, veririz, . Tolga boş da verelim size, alalım bizim Olcayı. .

yanıt6
yanıt0
dıllıkçı:

kardeş sen önce bi forvet al stoper al kalende muslera varken ne yapıcan onur ayrıca hadi alıcanda adamın 2020ye kadar yıllık 3. 5euroluk sözleşmesi var madem paranız bol gomisi niye tutmadınız eren çöpüyle oynuyorsunuz

yanıt11
yanıt0
Adınızı Yazın:

kimi kandiriyorsunuz adamin parasini vermeyin birde uydurma aciklamasi yapiyorsunuz turkiyeninyuz karasi yönetmenleri

9
3
yanıtYanıtla
Huseyin sahin:

Sen kesin fenerlisin siz bizden daha betersiniz az kaldı gorursunuz

yanıt2
yanıt3
VİRA:

futbol değil, para konuşulan ülke haline geldik ve tüm kulüpler batıyor malesef, boşverin :)

10
1
yanıtYanıtla
hamsi kafalılar trabzon:

sizin hakkınızdan Burak onur gelir adamların paralarını verin vermeseniz sizi UEFA YA şikayet edeceğin

3
4
yanıtYanıtla
dürbünlü:

ödeseydiniz adamın partasını zamanında sizde. . .

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title