Haberler

İş Adamı Ali Ağaoğlu, Yeni Yıla İlk Eşi Semra Ağaoğlu'yla Girdi

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, 2019 yılına Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi. Geri sayım yapan Ağaoğlu, ardından da eşi Semra Ağaoğlu ile dans etti.

Ağaoğlu Şirketi'nin sahibi Ali Ağaoğlu, yeni yılı ailesiyle birlikte sahibi olduğu otelde karşıladı. Aşkları ile sıkça gündeme gelen ünlü iş adamı, "Ailem benim için her şeyden önemli ailem ile yılbaşlarını Uludağ'da kutluyorum" açıklamasında bulundu.

"AİLEM BENİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ"

Yeni yıl ile ilgili düşüncelerini dile getiren Ağaoğlu şunları söyledi:

"Uludağ benim için maddiyattan çok manevi yönden önemli olan bir yer" diyen Ali Ağaoğlu, "Ailem benim için her şeyden önemli ailem ile yılbaşlarını Uludağ'da kutluyorum. Onun için çoluk çocuğumla yeni yıla girmek beni daha çok mutlu ediyor. Biliyorsunuz torunum da oldu. Torunum ile Uludağ'da yılbaşını kutlamak ayrı bir duygu" ifadelerini kullandı.

İş Adamı Ali Ağaoğlu Yeni Yıla İlk Eşi Semra Ağaoğlu'yla Girdi

EŞİYLE DANS ETTİ

Gecede eşi Semra Ağaoğlu ile dans eden Ali Ağaoğlu, " İnşallah 2018 bütün kötülükleri ile birlikte geride kalmıştır. Hem dünya için hem Türkiye için 2018 çok olumlu bir yıl değildi. 2019 yeni umutlar ile hem ülkemiz için hem dünya için barış ve refah yılı olur. Yeni yıla yeni umutlar ile giriyoruz" dedi.

İş Adamı Ali Ağaoğlu Yeni Yıla İlk Eşi Semra Ağaoğlu'yla Girdi

"BULUNDUĞUMUZ YER ATEŞTEN ÇEMBER"

"Yeni yılda başta ülkemize sağlık, huzur ve barış dolu bir yıl diliyorum" diyen Ağaoğlu, sözlerini şöyle bitirdi: "En başta huzur ve birliğe ihtiyacımız var. Özellikle içinden geçtiğimiz dönem için birlik ve beraberlik ülkemiz için çok önemli. Çünkü bulunduğumuz coğrafya ateşten bir çember bizim bunun üstesinden gelmemiz için birlik ve beraberliğimize daha çok önem vermemiz lazım."

İş Adamı Ali Ağaoğlu Yeni Yıla İlk Eşi Semra Ağaoğlu'yla Girdi

İş Adamı Ali Ağaoğlu Yeni Yıla İlk Eşi Semra Ağaoğlu'yla Girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Ağaoğlu Uludağ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (54)

Müftü Dede:

Müslüman Bir Kimsenin Nikahlısının Dışındaki kadınlar,,,ona haramdır.

21
13
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen Dürbünlü Hocam

yanıt7
yanıt3
misafir:

müftü dede, müslüman bir erkek kac bayan ile nikah yapabilir ? aciklarsan bilgilenmis oluruz

yanıt0
yanıt4
Müftü D.:

Allahu tealaa kuranında:Aralarında ADALET yapmak şartıyla dört kadına kadar izin vermiştir..Ancak aralarında ADALETLİ olamayacaksanız bir tane hanım ile yetinin.buyurmaktadır..

yanıt1
yanıt0
ADINIZI YAZINKİİ:

AYNEN DÜRBÜNLÜ AYNEN ZZ EBANİ AYNEN OF Lİ AYNEN ASLI AYNEN BÜŞRA FİLİM İLİM KİLİM İRFAKİM ÖĞRENİN GELİN HADİ BAKİİMMM

yanıt0
yanıt0
mert:

şu hale bak para var ama iman yok kafalardaki gavur şapkalar ışıklar mışıklar vallaha yatacak yeriniz yok iki rekat namaz kılın bari

18
14
yanıtYanıtla
TEMEL:

önemli olan güzel insan olmak. çalmamak çırpmamak başkasının hakkını yememek. bir kumaş parçası şapkayla. büyük bir buluş olan ampulle ışıkla imansızlık yakıştırması yapılmaz. Namaz bir borçtur evet ama sadece namazdan ibaret değildir din.

yanıt7
yanıt0
analizci:

Gece kutlamasını da ötekilerle yapmıştır

28
1
yanıtYanıtla
MAHKUM:

gariban parasi yeme agaoglu gözün topraga bakiyor HESAP GÜNÜ VAR

22
2
yanıtYanıtla
hamsii kafa:

ailem benim için önemli diyor. . çıtır kızlardan da vazgeçmiyor. . o kadının ruh halini anlayabiliyormusun. . her yeri betona boğmak marifet değil. üretim yok bişi yok. . heryere dik bakalım betonları. . arsa kalmayınca ne yapacan

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title