Haberler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz Transferiyle İlgili Çarpıcı Yorum

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ın takımdan gidişi hakkında, "Trabzonspor, Türk futbol tarihinin en sıkıntılı sözleşmesinden kurtuldu." dedi.

Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde, yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılışı ile büyük bir mali yükten kurtulduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"O konuyla alakalı söyleyeceğim tek şey, Trabzonspor tarihin en sıkıntılı sözleşmesinden kurtuldu. Bu lütfen yanlış anlaşılmasın. Kişiye yönelik, oyuncuya yönelik bir eleştiri yok. Trabzonspor tarihinin hatta Türk futbol tarihinin, dünya futbolunda da eşine rastlanabilir mi onu da bilemiyorum ama Trabzonspor, Türk futbol tarihinin en sıkıntılı sözleşmesinden kurtuldu diyerek özetleyebilirim. Tekrar tekrar söylüyorum, bunun kişiye yönelik bir eleştiri olarak değerlendirmeden, sözleşme açısından değerlendirilmesi doğru bir bakış açısı olacaktır."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz Transferiyle İlgili Çarpıcı Yorum

6 FUTBOLCUMUZA SÜREKLİ TEKLİFLER GELİYOR

Bordo-mavili takımın genç yıldızları Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'dan ayrılmasının şu an için söz konusu olmadığının altını çizen Ahmet Ağaoğlu, şöyle devam etti: "6 futbolcumuza sürekli olarak teklifler yapılıyor. Şu an bunları düşünecek halimiz yok. Özellikle bu kadro yapımızla. Abdülkadir ve Yusuf, farklı beklentilerimiz olan oyuncular. Bu konuda onlarla aramızda bir mesafe ya da saklanmış bir bilgi yok. Abdülkadir ile Yusuf bizim uygulamış olduğumuz politikanın öncüleri, rol modelleri. Trabzonspor'a karşı sadece futbolculuk görevleri yok, altyapıdaki tüm oyuncularımızın rol modelleri. Abdülkadir ile Yusuf bana göre Avrupa'nın en iyi kulüplerinde oynamayı hak eden oyuncular. La Liga, Bundesliga ya da Premier Lig'deki ilk 5 takımdan birinden teklif gelirse kulübün ve oyuncunun menfaatleri doğrultusunda değerlendiririz. La Liga'da sıradan 11. ya da 12. takımdan teklif gelmiş onlar önlerine baksınlar."

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

ABMY:

Hani Burak Yılmazı alacak para henüz basılmamıştı. Ne oldu. Demekki neymiş, büyük lokma ye, büyük konuşma. He bu arada çok ararsınız Burağı. . . . . . . . . . . . . İkinci yarı görürsünüz hanyayı Konyayı. . . . . . . . . . . . . .

6
9
yanıtYanıtla
salvo:

burağı yok paraya almak isteyen o kadar kulüp varken ne diyecekti ? çok mağduruz ne olur gelin alın bedavaya veririz sorun olmaz yeterki bu yoklukta 36 yaşında adama yılda 3, 5 milyon Euro vermekten bizi kurtarın mı diyecekti ! çok zekice bir satış stratejisiydi ve tuttu :) büyüksün başkan

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazın:

Ulan bi bitmediniz. . kim aramış burakı sizden başka buraksporlular. .

yanıt3
yanıt0
AB:

Sn. Başkan 3 ay önce Burak''ı alacak parayı darphane basmamış diyordu , İnsan kalbinde ne taşırsa dünyayı da öyle görür. İnsan yüreğinde ne taşıyorsa karşısındakine onu verir. İnsan aklında ne taşıyorsa hayatına onu katarmış, işler iyi gidiyor ya aklınca böyle açıklama yapıyor, Trabzon'' da sular her zaman durgun akmaz başkan birkaç ay sonra takım sendelerse bu laflar senin çoook başını ağrıtır.

8
3
yanıtYanıtla
fy:

daha kötüsünü zamanında gördü bu camia sen kafanı yorma. burağın sorunlu yapısını görmeyecek kadar da kör değiliz. çıkıp ekrana evet burak sorunlu sözleşmeside boru gibi, bütün takımı kitlemiş sadece kendisine oynatıyor, yılda 20 tirilyon veriyoruz aslında verecek gücümüzde yok deseydi dürüst olacaktı. Sonra İstanbul akbabaları gelip bedavaya alıp çarkına okuyacaktı. böyle mi olması gerekiyordu ?

yanıt1
yanıt1
BB:

Sevgili FY, kendince çelişmiyormusun Burak'' ın sorunlu yapısını biliyordunuz, hatta bütün takımı kitlemiş sadece kendisine oynatıyor yazmışsın ya madem bu kadar kötüydü, sene başında akbabalara bedava versen daha karlı olmayacakmıydın, oynattığın 3 ay için yine parasını verdin Beşiktaştan aldığın para bu kadar bile değil, 3 ay takımı karıştırmamış olurdu hatta

yanıt0
yanıt0
arıza:

Burak tan değil sözleşmeden kurtulduk diyor sizin yaptığınız manşete bak

7
3
yanıtYanıtla
vatandaş pendikli:

hamsi kafalı sözleşme yaparken öğlen sonumu yudu aklın nerde idi burak bir hazinedir o hazineyi açacak anahtar sizde yokmuş siz ne anlarsınız altından gümüşten tenekeleri aldınız battınız burakı suçlama yaptığınız yanlışları buraka kurban ol sen

4
5
yanıtYanıtla
salvo:

bizim başkan hamsi kafalıysa o kafayı allah sanada nasip etsin. yaşı gelmiş geçiyor adama yılda 20 tirilyon para vermek hangi üstün zekanın fikri olabilir sen o aklın arkasından git.

yanıt2
yanıt1
vatandaş pendikli:

salvo sende aynı kafadansın yorumundan anlaşıldı bak ben diyorum alırkan kafan nerde idi 36 diyorsun şu anda türkiyenin en iyi golcüsü beşik taşta en az 2 yarı 20 gol atar

yanıt1
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title