Haberler

Köpeklerin Parçaladığı Liseli Gencin Kesin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Güncelleme:

Köpeklerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren Mehmet Özer'in ölümüyle ilgili Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Yumuşak doku yaralanması ile bunlardan gelişen kanama sonucu öldüğü tespit edilmiştir" ifadesi kullanıldı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Hacılar ilçesinde okul çıkışı köpeklerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren Mehmet Özer'in (14) ölümüyle ilgili, " Mehmet Özer'in yırtıcı hayvan yaralanmasına bağlı büyük arter ve geniş yumuşak doku yaralanması ile bunlardan gelişen kanama sonucu öldüğü tespit edilmiştir" açıklaması yaptı.

EVİNE GİDERKEN KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAMIŞTI

Cuma günü meydana gelen olayda Baki- Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi 9/A sınıfı öğrencileri Mehmet Özer ve Hacı Ali Tuğrul, okul çıkışı evlerine giderken iddiaya göre başıboş gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Mehmet Özer, parçalanarak olay yerinde yaşamını yitirirken, Hacı Ali Tuğrul ise yaralı kurtuldu.

Köpeklerin Parçaladığı Liseli Gencin Kesin Ölüm Nedeni Belli Oldu

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA VAR

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Mehmet Özer'in ölümü olayı ile ilgili olarak gerek sosyal medyada gerekse bir kısım yazılı basında çıkan haberler üzerine basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulduğu ifade edilen açıklamada şöyle denildi: "Olayın nöbetçi Cumhuriyet Savcımıza bildirilmesi üzerine olayla ilgili ilk talimatları verilmesinin ardından Kayseri Adli Tıp Şube Müdürlüğünde görevli iki adli tip uzmanının da katılımıyla müteveffanın cesedi üzerinde gerçekleştirilen otopsi işlemi neticesinde; Mehmet Özer'in yırtıcı hayvan yaralanmasına bağlı büyük arter ve geniş yumuşak doku yaralanması ile bunlardan gelişen kanama sonucu öldüğü tespit edilmiştir."

Köpeklerin Parçaladığı Liseli Gencin Kesin Ölüm Nedeni Belli Oldu

"SORUŞTURMA TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR"

Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Olay sırasında ölen Mehmet Özer'in yanında bulunan tanık öğrencinin beyanları ve bu öğrencinin haber vermesi üzerine Mehmet Özer'i kurtarmak amacıyla olay yerine intikal eden okul görevlileri ile öğrencilerinin ve ayrıca olaya müdahale eden Hacılar İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerinin anlatımından müteveffanın sahipsiz köpek saldırısına maruz kaldığı anlaşılmıştır. Olayla ilgili olarak soruşturma her yönüyle ve titizlikle yürütülmekte olup, olayda kasıt ya da ihmali belirlenebilecek olan tüm şüpheliler hakkında gereğine tevessül edileceğinin bilinmesi hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özer Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (291)

Kaan:

Köpeklerin rizkiymis yapacak bişey yok. .

3
252
yanıtYanıtla
Nehir:

İğrenç yaratik...

yanıt1
yanıt0
....:

köpeklerin bu günki rızkıdavsen olursun inşaallah vicdansız

yanıt2
yanıt0
hayvan severleri seven:

seni bir elime geçirsem

yanıt7
yanıt0
tlg:

Tam tersi olup çocuk köpeği öldürseydi acaba daha mı fazla dikkat çekerdi haber. Sosyal medya şakşakçıları çocuğa hemen saldırırlardı, linç girişimleri, kampanyalar. . Allah çocuğun ailesine sabır versin.

131
11
yanıtYanıtla
aslannn:

siz insanlığınızı kaybetmişsiniz. . . sizin gibi insanlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum

yanıt6
yanıt5
bzztt:

anlıyorumda hayvanları linçmi edelim kardeş o hayvanlara sahip çıkmak lazım başıboş bırakırsan böyle saldırgan olur halbuki köpekler insana en yakın hayvandır

yanıt6
yanıt2
Gurbetci:

Sen köpeklerle, insanlari ayni keseye koyma. O köpeklerin ac susuz sokakta olmalarina biz insanlar sebebiz. Devlet el atmali boyle sokak hayvanlarina. Onuda daha cok bekleriz.

yanıt5
yanıt3
Diyarbakırlı:

Agzına saglık, Gubre uretmekten başka bir işe yaramıyan misyonları sadece ülkeyi bunalıma sürüklemek olan azgın azınlık hiçbir zaman iktidardan düşmedi Allah korusun savaş çıktıgında ilk kaçacak olanda onlardır entel dantel kesimi malesef kanun çıkartmaya bile engel oluyorlar

yanıt3
yanıt3
TLG çok haklı:

TLG haklı arkadaşlar. Köpek sosyal medya desteğini arkasına alacağını bildiği için yapmış bunu. Hep yüz verdik bu köpeklere şimdi tepemize çıktılar. O yüzden bize yakıştığı gibi elimize meşaleler alarak önümüze çıkanı yakalım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 291 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title