Haberler

Yeni Malatyaspor, Robin Yalçın, Mustafa Akbaş ve Barış Alıcı'yı Kadrosuna Kattı

Güncelleme:

Sadık Çiftpınar'ı Fenerbahçe'ye satan Evkur Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'da forma giyen ön libero Robin Yalçın ve son olarak Trabzonspor'da forma giyen defans oyuncusu Mustafa Akbaş ile anlaştı. Yalçın ve Akbaş imzayı atarken, Barış Alıcı da kampa katıldı.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim, iki oyuncuyla anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, hem takımdan ayrılan oyuncuların yerini doldurmak hem de ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek için listelerinde yer alan isimleri kampa davet etmeye başladı. Sarı kırmızılı kulüp, transfer çalışmaları kapsamında Çaykur Rizespor'da forma giyen 25 yaşındaki ön libero Robin Yalçın ve Trabzonspor'a ayrılan stoper Mustafa Akbaş ile anlaştı. Her iki oyuncuda takımın Antalya'daki kampına giderek, resmi imzayı attı.

Yeni Malatyaspor, Robin Yalçın, Mustafa Akbaş ve Barış Alıcı'yı Kadrosuna Kattı

ROBİN YALÇIN 2,5 YILLIĞINA YENİ MALATYASPOR'DA

Sadık Çiftpınar'ı Fenerbahçe'ye, Khalid Boutaib'i ise Mısır ekibi Zamalek'e satan E. Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'da forma giyen Robin Yalçın ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar, Robin Yalçın ile 2,5 yıllığına anlaştı. Almanya doğumlu olan 1,83 metre boyundaki Robin Yalçın, ön liberoda forma giyiyor. Yan mevki olarak stoper ve sağ bekte oynayabilen Yalçın, orta alanda da görev yapıyor. Stuttgart, VfB Stuttgart II, VfB Stuttgart U17, VfB Stuttgart U19 ve Çaykur Rizespor'un formasını giyen Robin Yalçın, Almanya U15, U16, U17, U18, U19 ve U20 Milli Takımlarının formalarını giydi. Süper Lig'de Çaykur Rizespor formasıyla ilk yarıda 15 karşılaşmada görev alan Robin Yalçın, 864 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti.

Yeni Malatyaspor, Robin Yalçın, Mustafa Akbaş ve Barış Alıcı'yı Kadrosuna Kattı

MALATYASPOR, SADIK'IN YERİNİ MUSTAFA AKBAŞ İLE DOLDURDU

Evkur Yeni Malatyaspor'un anlaşmaya vardığı bir diğer isim ise Trabzonspor ile yollarını ayıran Mustafa Akbaş. Akbaş'ta Antalya'ya giderek, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı. Akbaş, imza sonrası kamp çalışmasına dahil oldu. Trabzonspor ile yollarını ayıran 28 yaşındaki oyuncu uzun süredir Evkur Yeni Malatyaspor'un listesinde bulunuyordu. Stoperin yanı sıra sol bekte de forma giyen Mustafa Akbaş, 1461 Trabzon, Kayserispor ve Trabzonspor'un formalarını giydi.

Yeni Malatyaspor, Robin Yalçın, Mustafa Akbaş ve Barış Alıcı'yı Kadrosuna Kattı

BARIŞ ALICI DA KAMPA KATILDI

Trabzonspor'da geçen sezon 11 karşılaşmada 936 dakika süre alan Akbaş, bu sezon bordo mavili formayı 4 karşılaşmada giydi ve 360 dakika sahada kaldı. Süper Lig'de 86 karşılaşmaya çıkan Akbaş, son olarak formasını giydiği Trabzonspor ile yollarını ayırdı. Öte yandan Barış Alıcı da Antalya Belek'teki kamp çalışmalarına dahil oldu. Takım arkadaşlarıyla tanışan Alıcı, çalışmalara başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Mustafa Akbaş Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (4)

malatyalı:

Transferlerden dolayı Yenimalatyaspor yönetimini tebrik ederim

3
0
yanıtYanıtla
recep çelik:

bu satışta en karlı takım malatyaspor tebrikler adil başkan malatyamıza hayırlı olurlar inşallah

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HERŞEY SADIK İLE ÇÖZÜLDÜ. . . HAYIRLI OLSUN BAKALIM

2
0
yanıtYanıtla
MY~:

yine doldurdular göl göbeli

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title