Haberler

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan FETÖ'cü Enes Kanter'e Sert Tepki

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Suikasta uğramaktan korkuyorum, İngiltere'ye gitmeyeceğim." açıklamasını yapan FETÖ'cü Enes Kanter'e sert tepki gösterdi. Türkoğlu, "Bu şahsın söylemleri akıl dışı." dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, FETÖ'cü Enes Kanter'e cevap verdi. Hidayet Türkoğlu, kendisine ait Twitter hesabından Türkçe, İngilizce ve Almanca yaptığı açıklamada, Enes Kanter'in bu yöndeki açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "FETÖ elebaşına bağlılık yemini eden Enes Kanter'in Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef alan hezeyanlarını, 'Türkiye tarafından öldürülmekten korktuğu için Londra'daki maça katılmayacağı' şeklindeki asılsız ifadelerini esefle karşıladım. Biz biliyoruz ki kendisi vize problemi sebebi ile birçok ülkeye 2017'den beri seyahat edememektedir." ifadelerine yer verdi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan FETÖ'cü Enes Kanter'e Sert Tepki

"BU ŞAHSIN SÖYLEMLERİ AKIL DIŞI"

Enes Kanter'in iddia ettiği üzere can güvenliği kaygılarından dolayı değil, pasaport ve vize sorunlarından ötürü İngiltere'ye giriş yapamadığına dikkati çeken Türkoğlu, şu görüşleri paylaştı: "Bu uzun zamandır bilinen bir gerçekken, söz konusu şahıs akıl yoksunu gerekçeler ve siyasi söylemlerle gündeme gelmeye çabalamaktadır. Bu tip söylemler Kanter'in bir süredir Türkiye'ye yönelik yürüttüğü siyasi karalama kampanyasının ve spor hayatında gösterdiği çelişkileri kapatarak kendine önem atfettirme çabalarının da ayrı bir örneğidir. Kanter, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni haksız ifadelerle suçlamakla kalmamış, İngiliz güvenlik kuvvetlerine de zaafiyet addetmiştir ve Türk-İngiliz ilişkilerini zedeleme girişiminde bulunmuştur. Bu şahsın söylemlerinin akıl dışı olduğu ve olayları çarpıttığı açıktır."

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan FETÖ'cü Enes Kanter'e Sert Tepki

Kaynak: AA / Güncel

Hidayet Türkoğlu Türkoğlu Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Adınızı Yazın:

Hidayet Turkoglu soyledikleriyle celisiyor hem suikast feln yok diyor hemde takip ediyorlar''2017 den beri seyahat edemiyormus falan filan''. . . Neler yaptiklarinizi goruyoruz duyuyoruz. . .

4
17
yanıtYanıtla
mahir:

fırsatbulunursaalınacak tabi

yanıt2
yanıt2
ADAMSIN HİDAYET ABİİMMM:

benim bildiğim İngiltere, de israil mossad ile abd CIA ajanları cirit atıyor ha derseniz bizim MİT yok mu var isterse enoş gibileri ininde yok eder ama karşında, ki esaslı adam olacak yoksa normal adamda yapar. ,

6
7
yanıtYanıtla
öztürk:

bu lafla had bildirme işlerini iyi yapıyoruz da icraate gelince sıfırız teröre desteği kanıtlanmış ajan rahibi bile apar topar abdye yolladık şehit yakınları ve tüm gerçek milliyetçiler bunu asla unutmayacak

9
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ASLA. . . . . . .

yanıt2
yanıt1
Seren can:

Ayna ya bakın önce siz

5
3
yanıtYanıtla
KAAN:

HELAL OLSUN

3
5
yanıtYanıtla
hasannnn:

bu mu had bildirme

3
3
yanıtYanıtla
PAPAZI VERMEZÜK DEDİK VERDUK:

Abimiz boş bulunan bir ülkeye Büyük Elçi olarak atanmalı, hakeder doğrusu.

2
0
yanıtYanıtla
MustafacI:

Feto''cü hainlerin yeri çukur

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title