Haberler

Muhafız'ın Başrol Oyuncusu Hazar Ergüçlü'den Sevindiren Haber: İkinci Sezon Çekimleri Tamamlandı

Güncelleme:

Netflix'in ilk Türk yapımı olarak tüm dünyada izleyiciyle buluşan Muhafız'ın Zeynep'i olarak rol alan Hazar Ergüçlü, Marie Claire dergisine konuştu. Oyunu, dizinin merakla beklenen yeni bölümlerinin çekildiğini ancak ne zaman yayınlanacağını bilmediğini söyledi.

"İKİNCİ SEZONU ÇEKTİK"

'İkinci sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Üçüncü sezon olacak mı?' sorusu üzerine açıklamalarına başlayan oyuncu, "İkinci sezonu çektik. Fakat ne zaman yayınlanacağını henüz bilmiyoruz. Üçüncü sezon ile ilgili şu anda hiçbir bilgimiz yok. İnşallah olur da bir an önce sete gireriz. Netflix ile çalışmak çok konforlu çünkü" diyerek yanıt verdi.

Hakan: Muhafız'ın Başrol Oyuncusu Hazar Ergüçlü, Dizinin Bilinmeyenlerini Anlattı

"TELEVİZYON DİZİLERİNDE REYTİNG SİSTEMİ VAR"

Ünlü oyuncu, dijital ortamdaki dizilerle ekrandakiler arasında farkları ise şu sözlerle anlattı: "Her şey tamamen yapım kalitesine bağlı. Bu doğrudan yansıyan bir etken. Televizyon dizilerinde bir reyting sistemi var. İki platformda da başka türlü bir rekabet var." dedi.

Hakan: Muhafız'ın Başrol Oyuncusu Hazar Ergüçlü, Dizinin Bilinmeyenlerini Anlattı

"YÖNETMENLE GÖRÜŞMEYE GİTTİM KENDİNİ İŞİN İÇİNDE BULDUM"

27 yaşındaki oyuncu, "Proje sana nasıl geldi?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Bu dizinin çekileceğini ilk olarak magazin haberlerinde öğrendim. Sürekli, "Çağatay Ulusoy'un Netflix'te yeni bir dizisi başlayacak" gibi söylentiler duyuyordum. Kadın karakter için bazı arkadaşlarım deneme çekimlerine gidiyordu. Karakterin seçildiğiyle ilgili sürekli haberler çıkıyordu. Bir gün beni de deneme çekimine çağırdılar. Sonra yönetmenle görüşmeye davet edildim. Gittim ve her şey birdenbire oldu. Bir anda, bu kadar kolay bir şekilde kendimi işin içinde buldum. İnanamadım! Çünkü çok uzak görünüyordu. Çok mutlu oldum."

Hakan: Muhafız'ın Başrol Oyuncusu Hazar Ergüçlü, Dizinin Bilinmeyenlerini Anlattı

"HAKAN VE ZEYNEP'İN DİDİŞMELİ İLİŞKİLERİ VAR"

Röportajda merak edilen çekimlerinden bahseden Ergüçlü, "Çekimler hızlı bir şekilde başladı. Bir anda dövüş dersleri almaya başladım. Ekiple ve yönetmenle çalışmaya; önceden mekanlara gidip prova yapmaya başladık. Çağatay'la ikili provalarımız oldu. Zeynep, dışarıdan bakıldığında, sert görünen ama içinde hassas, incinmeye müsait bir karakter. Küçükken annesini kaybetmiş ve Hakan'la en önemli ortak noktalarından biri bu. Bu durum onları hem yakınlaştırıyor hem de uzaklaştırıyor. Gelgitli ve didişmeli bir ilişkileri var" diye konuştu.

Hakan: Muhafız'ın Başrol Oyuncusu Hazar Ergüçlü, Dizinin Bilinmeyenlerini Anlattı

Hakan: Muhafız'ın Başrol Oyuncusu Hazar Ergüçlü, Dizinin Bilinmeyenlerini Anlattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

Dirilis:

Arkadaslar, guzel bir dizi. Ustelik Netflix de yayinlaniyor yani. Biz Fransadan izliyoruz mesela, gurur verici birsey. Avrupalilar, yabancilar cekemiyor ve bu turk dizisinin Netflix de isi var diye konusup duruyorlar. Oyuzden tam destek, tum destek bizden ! 2 sezonu sabirsizlikla bekliyorum.

10
5
yanıtYanıtla
züken berk:

beş para etmez bir dizi çoçuk dizisinden ufak bir farkı bile yok

7
7
yanıtYanıtla
NET FİLİX:

dövüş dersleri aldım diyor ama pek işe yaramamış, zira saçma sapan hareketler dışında dövüş sanatını andıran bir sahnesini hatırlamıyorum

9
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

GAYET KEYİFLE VE MERAKLA İZLEDİK SÜRÜKLEYİCİ Bİ HİKAYE

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kaldırılsın kaldırılsın. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1
6
yanıtYanıtla
BAŞIBÜYÜK:

Olur kaldırırım sen iste yeter ki

yanıt2
yanıt0
zibidi:

asla orjinal bir senaryo değil. kalitesi sorgulanır. oyunculuk eh işte. daha ilk bölümde kahkahayı bastım. dominion diye bir dizi var. onu izleyin de feyz aın. hele o son bölümdeki uyduruk bilgisayar efektleri neydi?

3
3
yanıtYanıtla
board member:

İlk sezonu izledim aksiyon sahneleri fena değil kurgu da orta seviye ancak bence vasat bir dizi umarım yurt dışında başarılı olur . . . IMDB puanı verecek olsam 6 puan verirdim . . .

3
3
yanıtYanıtla
ÜM.PAŞALI:

Bunlar yeni sezon bombası yanında taş, şeker de patlatıyorlardır.

3
3
yanıtYanıtla
Temenni:

Yerli yapım olmasından dolayı gurur duydum fakat Okan Yalabık haricinde diğer oyuncuların performansları vasat geldi bana. TV dizilerinde devleşerek oynayan baş rol oyuncuları Netflix dizisinde amatörce oynamış gibi geldi. Çok şaşırdım. Umarım ikinci sezonunda gerçek performanslarını görürüz.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title